Neler Yeni

Amazondan ilk alışverişim sıkıntı çıkarmı

ÖrdekAbi

80+ Silver
herkese selam dostlar amazondan ilk defa bi ürün aldım monitör ve papara kart ile aldım herhangibi bir sıkıntı çıkarmı dostlar vede ekspress kargo seçtim ortalama ne zamanda gelir aldıgım monitör vg272x güzelmi artık 75hz den 240 a geçeceğim çok fark olurmu teşekkürler
donanım arşivi.png

serwintes

80+ Gold
herkese selam dostlar amazondan ilk defa bi ürün aldım monitör ve papara kart ile aldım herhangibi bir sıkıntı çıkarmı dostlar vede ekspress kargo seçtim ortalama ne zamanda gelir aldıgım monitör vg272x güzelmi artık 75hz den 240 a geçeceğim çok fark olurmu teşekkürler Alıntıyı görüntüle
çok fark olur ,kargo da benim 5 gün yazarken 2.5 günde gelmişti

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
herkese selam dostlar amazondan ilk defa bi ürün aldım monitör ve papara kart ile aldım herhangibi bir sıkıntı çıkarmı dostlar vede ekspress kargo seçtim ortalama ne zamanda gelir aldıgım monitör vg272x güzelmi artık 75hz den 240 a geçeceğim çok fark olurmu teşekkürler Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun öncelikle. Bugün kargoya verilirse yarın sende. Baya fark olacak hocam.

ÖrdekAbi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
teşekkür ederim sagolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür ederim sağolun bugun saat 5 i geçti daha kargoya gönderemezler
2 saat ve 32 dakika içinde sipariş verirseniz yazıyor. Büyük ihtimalle yarın sabah sende.

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Gece kargoya verilip aktarmaya gider sabah elinde olur. İstanbulda böyle oluyor hep. Amazonda hiç sıkıntı çıkmaz elimden geldiğince tüm elektronik vs. ihtiyaçlarımı oradan alıyorum daha sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum. Telefonumu bile oradan aldım sen düşün :d

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Ürünü amazondan aldım ve kullanıyorum diğer gün teslim edildi.

ÖrdekAbi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gece kargoya verilip aktarmaya gider sabah elinde olur. İstanbulda böyle oluyor hep. Amazonda hiç sıkıntı çıkmaz elimden geldiğince tüm elektronik vs. ihtiyaçlarımı oradan alıyorum daha sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum. Telefonumu bile oradan aldım sen düşün :d
çok sağolun yarın gelirse valla şaşırım helal olsun adamlara
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürünü amazondan aldım ve kullanıyorum diğer gün teslim edildi.
hocam ürün nasıl güzelmi sizce fiyatını hak ediyormu hayatımda ilk kez 240hz bi monitör aldım 75hzden geçeceğim çok fark yaparmı.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
75 hz den 240 a geçtiğinde çok fark edeceksin. 165hz den 240a geçtim ben bile Valorant oynarken fark ettim. Mermileri 165 hz e alıştığım için önüne sıkıyorum habire düşmanın önüne düşüyor :d Renkleri biraz üzebilir ondada bir kaç ufak ayar yaparak içine sinecek şekilde düzeltebilirsin.

ÖrdekAbi

80+ Silver
75 hz den 240 a geçtiğinde çok fark edeceksin. 165hz den 240a geçtim ben bile Valorant oynarken fark ettim. Mermileri 165 hz e alıştığım için önüne sıkıyorum habire düşmanın önüne düşüyor :d Renkleri biraz üzebilir ondada bir kaç ufak ayar yaparak içine sinecek şekilde düzeltebilirsin.
renkler ne sıkıntısı olurki hocam ips panel bi monitör hdr fln da varmış

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
HDR 400 Var ve beni tatmin etmedi açıkcası. Bu monitörü almış arkadaşlar 4199₺ başlıklı monitör konusunda detaylı şekilde ayar paylaşmışlardı. Dilersen bu ayarları monitör geldiği zaman deneyebilirsin. Fabrikasyon geldiği renkler biraz değişik dediğim gibi kendine göre ayarlayabilirsin.

ÖrdekAbi

80+ Silver
HDR 400 Var ve beni tatmin etmedi açıkcası. Bu monitörü almış arkadaşlar 4199₺ başlıklı monitör konusunda detaylı şekilde ayar paylaşmışlardı. Dilersen bu ayarları monitör geldiği zaman deneyebilirsin. Fabrikasyon geldiği renkler biraz değişik dediğim gibi kendine göre ayarlayabilirsin.
tamamdır hocam çok teşekkürler

Top Bottom