Neler Yeni

Amazondan koltuk aldım yorum yaptım fakat yorum görünmüyor

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
Hawk fab v4 aldım kutuda üzerinde "Aldığınız satıcıya yorum yapıp sipariş numaranızla beraber verilen wp numarasına ss atın steam de 50 tl veya valorant 700küsür riot puanı" yazan bir kağıt çıktı.
Ben de amazona yorum yaptım size mail üzerinden dönüş yapacağız gibi bir mesaj çıktı yorum yapınca. Ben de birkaç gün bekledim mail gelmeyince tekrar yorum yaptım ve halen bir mail yok ve yorumlara girince kendi yorumumu göremiyorum dolayısıyla ss alamıyorum. Ne yapmalıyım ?
Yorum amazon tarafından onaylanıyor mu ne oluyor ?

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,948
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Amazon'un editörlerinin yorumunu onaylaması gerekiyor ürünün altında görünmesi için fakat bu kadar uzun sürmesi anormal.
Satıcıdan değil de Amazon'dan kaynaklı bir sorun olduğu kesin, satıcının yorumlara erişimi yok çünkü. Biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amazon'un editörlerinin yorumunu onaylaması gerekiyor ürünün altında görünmesi için fakat bu kadar uzun sürmesi anormal.
Satıcıdan değil de Amazon'dan kaynaklı bir sorun olduğu kesin, satıcının yorumlara erişimi yok çünkü. Biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.
Sağ olun ben de gereksiz uzun sürdüğü için sormak istedim. İlk yorumu yapalı yalan olmasın 4-5 gün oluyor galiba.

GirayHan

80+ Platinum
Hawk fab v4 aldım kutuda üzerinde "Aldığınız satıcıya yorum yapıp sipariş numaranızla beraber verilen wp numarasına ss atın steam de 50 TL veya valorant 700küsür riot puanı" yazan bir kağıt çıktı.
Ben de amazona yorum yaptım size mail üzerinden dönüş yapacağız gibi bir mesaj çıktı yorum yapınca. Ben de birkaç gün bekledim mail gelmeyince tekrar yorum yaptım ve halen bir mail yok ve yorumlara girince kendi yorumumu göremiyorum dolayısıyla ss alamıyorum. Ne yapmalıyım ?
Yorum amazon tarafından onaylanıyor mu ne oluyor ?

yorumun poltikalarına uygun değilse yayınlanmaz bir göz at derim.

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular