- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorma dostum sorma. Günden güne kötüye gidiyoruz. Umarım şansımız yaver gider.Bende senle aynı durumdayım işlemci bulamıyorum bütün sistem hazır ne olacak bu piyasanın hali
Sorma dostum sorma. Günden güne kötüye gidiyoruz. Umarım şansımız yaver gider.Bende senle aynı durumdayım işlemci bulamıyorum bütün sistem hazır ne olacak bu piyasanın hali
80k limitim olsa ve genelde cs2 valorant benzeri competitive oyunlar oynasam en düşük 9800x3d alırdım. Yanına da 4070ti super. Ama hikayeli oyunlar önemliyse 4080s+9700x daha iyi olur. Fiyatlar dengelenmiş olur böylece.Çok kararsız kaldım ben de. Paraya kıysam mı bilemedim.
Rekabetçi oyunlarda tek oynayacağım oyun Cod Warzone olur. Onun dışında video edit ve hikayeli oyun için kullanacağım80k limitim olsa ve genelde cs2 valorant benzeri competitive oyunlar oynasam en düşük 9800x3d alırdım. Yanına da 4070ti super. Ama hikayeli oyunlar önemliyse 4080s+9700x daha iyi olur. Fiyatlar dengelenmiş olur böylece.
o zaman x3d işe yaramaz düz 9700x+4080s sizlikRekabetçi oyunlarda tek oynayacağım oyun Cod Warzone olur. Onun dışında video edit ve hikayeli oyun için kullanacağım
Teşekkür ederim yardımlarınız için.o zaman x3d işe yaramaz düz 9700x+4080s sizlik
7600x3dArkadaşlar biliyorsunuz ki 3d işlemcilerin fiyatları anlamsız bir şekilde arttı. Ve ben bu aralar sistem toplayacağım. 70 80 bin arası bir bütçem var ancak o kadar çaresizim ki. İsteğim 4070 ti super veya 4080 superli bir
sistem toplamak. Ve onu doyuracak bir işlemci arıyorum. Ama 3d işlemci fiyatları çok pahalı. 10 20 fps eksik olsun ama ucuz olsun kafasına girmeye başladım. Yardımınıza muhtacım..
Bunu da düşüneceğim. Teşekkürler.7600x3d