AMD ADRENALİN EDİON GÜNCELLEDİM VE DAHA SONRA AÇILMADI +MİNECRAFT GLFW ERROR

Kayra_TR

80+
Reaksiyon skoru
4
DEDİĞİM GİBİ güncelledim ve daha sonra açılmadı silip tekrar indirdim 10 u geçmiştir hala açılmıyor ve yüklerken aygıt yöneticisinden silmiştim bi ekranda gel git oldu otomatik kendi indiriyordu sanırım minecraft da da amd adrenalin i güncelledikden sonra glfw error vermeye başladı sürücü güncelleştirmem gerekiyor sarınım amd den yapmam gerekiyor sanırım amd yazılımı açılmıyor diğer oyunlarda sıkıntı yok minecraft sadece DDU ile silmem gerekiyordu sanırım nerden indirebilirirm indirmiştim ama zroun çıktığı için silmiştim önceden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biraz karışık yazmış olabilirim düzelmek için 2 gündür uğraşıyorum

Kankam bu türkçe ile sorununu karşı tarafa aktarabileceğini sanmıyorum. Okuyan da bir şey anlamıyor ki sana cevap versin

acelem vardı hızlı yazdım şimdi daha detaylı anlata bilirrim

hocam aynı şekilde sabah yeni sürümü kurdum, sabahtan beri kaç kere oyunum kapandı sayamadım, en sağlıklısı bir önceki sürümü yüklemeniz

2 gün önce adrenalin edion u açtım ve uptade yaptım ve minecraft glfw error verdi bende uptade sanırıp diyip amd adrenalin i açtım fakat açılmadı yapabileceğim her şeyi yaptım sürücü sildim v.b. 2 sorun birden olduğu için çok karışık kusura bakmayın

düzgün bir şekilde anlatır mısın sorunu hocam

hocam aynı şekilde sabah yeni sürümü kurdum, sabahtan beri kaç kere oyunum kapandı sayamadım, en sağlıklısı bir önceki sürümü yüklemeniz
hiç denemedim ama öyle bir seçenek vardı

bekleyin kurup geleceğim

Eski Sürümü indirip tekrar deneyin. Update etmeyin bakalım.

2 gündür uğraşıyordum açıldı demin çok karışık yazdım acele işim vardı kusura bakmayın

burada uptade mevcut tekrar uptade edersem bir açılırmı?

uptade etmelimiyim

2 gündür uğraşıyordum açıldı demin çok karışık yazdım acele işim vardı kusura bakmayın

burada uptade mevcut tekrar uptade edersem bir açılırmı?

uptade etmelimiyim
update etmeyin bir süre daha. böyle kullanın.

Geri