Neler Yeni

AMD Big NAVI ekran kart özelik

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Selam Arkadaslar,

tahmin etim gibi oluyor olaylar.

Big navi iki version sunucak.
bi kücük ve büyük version

kücük version 12 gb vram ve büyük version 16 gb vram

tabi bunlar yine speculation .

Alman forumda bu bilgileri sundular.

AMD Big Navi: 16 ve 12 GiByte grafik belleğine sahip olduğu iddia edilen varyantlar

Chiphell forumunun genişliğiyle ilgili söylentiler, AMD'nin "Big Navi" olarak da bilinen Navi 21'inin iki bellek yapılandırmasında kullanılabileceğini söylüyor. İddiaya göre 16 ve 12 GiByte'lı ekran kartları olacak.

Hafta sonu AMD'nin yeni nesil ekran kartları hakkında bir kez daha söylentiler alacağız. Kasım ayına kadar piyasada "Big Navi" görmeyebileceğimizi duyurduktan sonra, yeni grafik kartı amiral gemilerinin bellek kapasitesi hakkında varsayılan bilgiler şimdi takip ediyor. Navi 21 bu nedenle 16 ve 12 GiByte grafik belleğine sahip grafik kartlarına yüklenir.

Verilerden aynı grafik kartı olup olmadığı, örneğin farklı bellek boyutlarına sahip bir Radeon RX 6900 XT olup olmadığı net değildir. Tam kapasitenin Navi amiral gemisi için ayrılacağı ve örneğin XT kısaltması olmayan bir varyant olan bir sonraki küçük modelin yalnızca 12 GiByte RAM kullanacağı aşikardır. Muhtemelen böyle bir model daha az gölgeleme birimi sunar.

Farklı depolama kapasiteleri hakkındaki söylenti, Chiphell forumundan geliyor. Geçmişte varsayılan verileriyle doğru olduğu için "Wjm47196" en güvenilmez kaynak olarak görülmüyordu. Örneğin, Radeon RX 590 ve Radeon VII'nin çıkış bölümlerini doğru bir şekilde tahmin etmiş ve RDNA-1 grafik kartlarının ışın izlemeyi desteklemediğini bildirmek için gerçek lansmanından çok önce biliyordu.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Selam Arkadaslar,

tahmin etim gibi oluyor olaylar.

Big navi iki version sunucak.
bi kücük ve büyük version

kücük version 12 gb vram ve büyük version 16 gb vram

tabi bunlar yine speculation .

Alman forumda bu bilgileri sundular.

AMD Big Navi: 16 ve 12 GiByte grafik belleğine sahip olduğu iddia edilen varyantlar

Chiphell forumunun genişliğiyle ilgili söylentiler, AMD'nin "Big Navi" olarak da bilinen Navi 21'inin iki bellek yapılandırmasında kullanılabileceğini söylüyor. İddiaya göre 16 ve 12 GiByte'lı ekran kartları olacak.

Hafta sonu AMD'nin yeni nesil ekran kartları hakkında bir kez daha söylentiler alacağız. Kasım ayına kadar piyasada "Big Navi" görmeyebileceğimizi duyurduktan sonra, yeni grafik kartı amiral gemilerinin bellek kapasitesi hakkında varsayılan bilgiler şimdi takip ediyor. Navi 21 bu nedenle 16 ve 12 GiByte grafik belleğine sahip grafik kartlarına yüklenir.

Verilerden aynı grafik kartı olup olmadığı, örneğin farklı bellek boyutlarına sahip bir Radeon RX 6900 XT olup olmadığı net değildir. Tam kapasitenin Navi amiral gemisi için ayrılacağı ve örneğin XT kısaltması olmayan bir varyant olan bir sonraki küçük modelin yalnızca 12 GiByte RAM kullanacağı aşikardır. Muhtemelen böyle bir model daha az gölgeleme birimi sunar.

Farklı depolama kapasiteleri hakkındaki söylenti, Chiphell forumundan geliyor. Geçmişte varsayılan verileriyle doğru olduğu için "Wjm47196" en güvenilmez kaynak olarak görülmüyordu. Örneğin, Radeon RX 590 ve Radeon VII'nin çıkış bölümlerini doğru bir şekilde tahmin etmiş ve RDNA-1 grafik kartlarının ışın izlemeyi desteklemediğini bildirmek için gerçek lansmanından çok önce biliyordu.
Hocam bende ismini Rambo_87_Haber yap ciddiyim her zaman yazıyom ama yap yap D:

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
one driver problem.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
beyler kesin rambo hocamız 10 dakika içinde yeni haber yayınlayacak
rez alın rez

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Artık farketmez, o driverlar düzelmeden ve ekran kartları güzel OC olmadan bir daha AMD Radeonun yüzüne bakmayacağım :D.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Artık farketmez, o driverlar düzelmeden ve ekran kartları güzel OC olmadan bir daha AMD Radeonun yüzüne bakmayacağım :D.
reis amd gpu konusu benim icin hep ikinci siraya dogru gelir.
düsün 1999 beri bu olaya ayak atmisim :) TNT 2 basladik ve simdiye kadar.
hepsi nvidia :)

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
reis amd gpu konusu benim icin hep ikinci siraya dogru gelir.
düsün 1999 beri bu olaya ayak atmisim :) TNT 2 basladik ve simdiye kadar.
hepsi nvidia :)

Ben ilk AMD ekran kartımı geçen 2019 un kasım ayında falan aldım, ondan önce hep Nvidia dı ve AMD kartı aldığıma pişmanım şuan, biraz daha para biriktireydimde adam gib bir şey alsaydım keşke :D.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben ilk AMD ekran kartımı geçen 2019 un kasım ayında falan aldım, ondan önce hep Nvidia dı ve AMD kartı aldığıma pişmanım şuan, biraz daha para biriktireydimde adam gib bir şey alsaydım keşke :D.
reis canin sag olsun. hata üzerine insan ögrenir.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
reis canin sag olsun. hata üzerine insan ögrenir.

Şu bilgisayar konusun da çok tecrübe ettim hala daha ediyorum, ve hep yaptığım hata ucuza bulduğum şeye yapışmam :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,698
Üyeler
168,818
Son üye
Wichlass0.
Top Bottom