AMD Bilgisayar Topluyorum Sizede Sormak istedim

Reaksiyon skoru
3
İyi forumlar dostlarım yeni sistem topluyorum fakat sizede sormak istedim.

b450m s2h
rx 570
r5 1600
8gb 3200 mhz ram

Bunlar olacak sistemde fakat kasayı psu yu (500w) ve hdd yi 2. el almayı düşünüyorum sizce bi sıkıntı çıkar mı? Her boş kasaya sistem toplayabilirmiyim? Son olarak yine 2. el olarak 22.inch bi monitör buldum fakat her ekran kartına her monitör olmuyormuş sanırım o konu hakkındada kısa bir bilgi sahibi edermisiniz beni? Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Edit: işlemci ekran kartı darboğaz yapar mı yoksa ekran kartını beslemeye yeterlimi işlemci

Fiyatlara akakçeden bakmanı ve 1650 super almanı öneririm alacağın psu nedir?

PSU markasını kaliteli bişey almanı öneririm

henüz ona karar vermedim 500w psu letgodan bakıyorum 2. el olarak almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

performansı etkiler mi ki psu markası
hangi psu onu at üzerinde 500W yazıyor olması 500W beslediği anlamına gelmiyor 12V kanalı önemli bizim için yani 350W civarı da olabilir 456W da olabilir.

İyi forumlar dostlarım yeni sistem topluyorum fakat sizede sormak istedim.

b450m s2h
rx 570
r5 1600
8gb 3200 mhz RAM

Bunlar olacak sistemde fakat kasayı psu yu (500w) ve hdd yi 2. el almayı düşünüyorum sizce bi sıkıntı çıkar mı? Her boş kasaya sistem toplayabilirmiyim? Son olarak yine 2. el olarak 22.inch bi monitör buldum fakat her ekran kartına her monitör olmuyormuş sanırım o konu hakkındada kısa bir bilgi sahibi edermisiniz beni? Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Edit: işlemci ekran kartı darboğaz yapar mı yoksa ekran kartını beslemeye yeterlimi işlemci
Bi ram daha eklemeni ssd almanı öneririm. 2. el monitörü alırken testlerini iyi yapmalısın.

Bi RAM daha eklemeni ssd almanı öneririm. 2. el monitörü alırken testlerini iyi yapmalısın.
Laptoptan geçiyorum masaüstüne ilerleyen zamanlarda ramları artırmayı düşünüyorum zaten ama şimdilik bütçem sınırlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz ucuzundan bir tane bulun alınıp alınamayacağını söyleriz. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,343
Üyeler
184,432
Son üye
aahmetfaruk_
Geri