Yardım AMD DRİVER ÇÖKÜYOR (RX5700 XT GPU)

MətRock

80+
Reaksiyon skoru
15
Askerden yeni döndüm döner dönmez bütün güncelemeleri yaptım (windows + ekran kartı + steam üzerinden). Dönünce 1-2 el cs2 girim dedim oyunu açtığımda ekran sim siyah olup kalıyor . Tuşa basık tutup kapatmadığım sürece hiç bir şey yapamıyorum. Kapatıp açtığımda ise driver çökmüş oluyor kaldırıp tekrar kurmam gerekiyor. eski sürümleride kurdum yok bir türlü çözüm bulamadım.

Askerden yeni döndüm döner dönmez bütün güncelemeleri yaptım (windows + ekran kartı + steam üzerinden). Dönünce 1-2 el cs2 girim dedim oyunu açtığımda ekran sim siyah olup kalıyor . Tuşa basık tutup kapatmadığım sürece hiç bir şey yapamıyorum. Kapatıp açtığımda ise driver çökmüş oluyor kaldırıp tekrar kurmam gerekiyor. eski sürümleride kurdum yok bir türlü çözüm bulamadım.
Temiz kurulum yapman lazım windows arkadan başka river indirdiği için çalışıyor format atip guncelleme yapsan daha güzel olur

Bir süre önce ben de RX 5700 XT sahibiydim. Ne yazık ki birçok sürücü denememe rağmen bir süre sonra sizin yaşadığınıza benzer çökmeler yaşıyordum. Bazen aniden bilgisayar kapanıyordu. Çoğu zamanda da sürücü hata kutucuğu çıkıyor ve sürücü kaynaklı bir çökme yaşandığını belirtiyordu. Kronik sorunlu bir karttır, kaliteli bir güç kaynağı olmadan sorunlar yaşarsınız.

Geri