Neler Yeni

Amd ekran kartı ile ilgili soru

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Efe Akboğa
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Teknoloji
Arkadaşlar valorant oynuyorum ve HD 8500M olursa tam ekran olmuyor güncelledikten sonra oldu eski ekran kartı sürücüm AMD Radeon R5 M420'di ve onda tam ekran oluyordu

aygıt yöneticisinde sürücüye geri dön devre dışı bende güncelleden driver listelerine gelip uyumlu driverları göster tikini kaldırdım
1665933775125.png

ordan eski ekran kartı sürücüsünü seçersem sorun yaşarmıyım
Not: Eski ekran kartı sürücüm uyumlu donanım listesinde değil

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
bende de m420 vardı hd8500 oldu şuan laptop sürekli mavi ekran veriyor allah yardımcın olsun kankam ben çözemedim çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende de m420 vardı hd8500 oldu şuan laptop sürekli mavi ekran veriyor allah yardımcın olsun kankam ben çözemedim çünkü
olmadı ddu ile driver sil tekrar kur

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Efe Akboğa
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

olmadı ddu ile driver sil tekrar kur
kankam bende mavi ekran vermiyor sadece valo tam ekran olmuyor onun dışında sorun yok

driver silip geri m420 driverını yükledim HD8500m yaptı ama neyse valo da tam ekran olmasın 6 ay sonra yeni pc alıcam zaten ama sorunu çözebilen varsa yazsın lütfen

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
kankam bende mavi ekran vermiyor sadece valo tam ekran olmuyor onun dışında sorun yok

driver silip geri m420 driverını yükledim HD8500m yaptı ama neyse valo da tam ekran olmasın 6 ay sonra yeni pc alıcam zaten ama sorunu çözebilen varsa yazsın lütfen
ayarlardan denedinmi pencereli tam ekran falandır çözünürlük bak bir de

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Efe Akboğa
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayarlardan denedinmi pencereli tam ekran falandır çözünürlük bak bir de
Kanka tam ekran diyon oyun donuyo direk F11 basıyon geri pencereli alıyor tam ekran olmuyor umrumda da değil zaten yeni pc bekliyom alacam

Top Bottom