Neler Yeni

AMD Ekran Kartı Sıcaklığı düşürme.

TheFaLcoN

80+ Bronze
AMD gelişti xfx avrupada çok sevilen bir kart her türlü AMD rx5700xt 2080superle yarısır hatta bazı oyunlarda geçer
Mesaj otomatik birleştirildi:

AMD 580de sıkıntı çekersin çünkü gelişmemişti AMD ozaman
Sizde şu an hangi marka modeli var?

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
https://steamcommunity.com/id/EnesYLDRM/
Discord
EnesBey#7603
Ben ekran kartına bi ara denedim undervolt. O güne nalet ediyorum. Ondan sonra undervoltdan mı kaynaklı yoksa başka bir şey mi bilmiyorum ama kasadan sürekli ince tiz bi ses geliyo nerden geliyor çözemedim. Bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen

TheFaLcoN

80+ Bronze
Ben ekran kartına bi ara denedim undervolt. O güne nalet ediyorum. Ondan sonra undervoltdan mı kaynaklı yoksa başka bir şey mi bilmiyorum ama kasadan sürekli ince tiz bi ses geliyo nerden geliyor çözemedim. Bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen
Coil whine olabilir ekran kartınızı garantiye gönderseydiniz.

Undervolt tan kaynaklanıcağını sanmıyorum otomatik voltaj kendisi alıyor zaten.

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
Discord
EnesBey#7603

Dediğim olayın olmasıyla ilk corona virüs vakası görüldü diyebilirim. Nasıl çözerim falan bakarken zaman geçti de geçti. Şuanda da göndermek pek mantıklı değil :D

Virüs meselesi bittiği gibi göndericem

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala

kanka dedigim gibi her anlamda amd xfx rx5700xt al hem 2080superle yarısıyor ve bazen geçiyo

TheFaLcoN

80+ Bronze

TheFaLcoN

80+ Bronze
Dediğim olayın olmasıyla ilk corona virüs vakası görüldü diyebilirim. Nasıl çözerim falan bakarken zaman geçti de geçti. Şuanda da göndermek pek mantıklı değil :D

Virüs meselesi bittiği gibi göndericem
Bence de 12 Nisan'da monitör yolladım halen gelemedi yasaklar yüzünden. Daha yarında yasak var ah ah televizyon da kör oldum. 😁

hocam bakabilirisin efsanedir
işlemci de sıvı soğutma mı kullanıyorsunuz?

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Bence de 12 Nisan'da monitör yolladım halen gelemedi yasaklar yüzünden. Daha yarında yasak var ah ah televizyon da kör oldum. 😁

hocam merak etme nerden sipariş ettin

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
Discord
EnesBey#7603

Hahahahah monitörsüzlük çok kötüdür Allah korusun. Ekran kartı sorunu olsa bile çalışır ama elinde RTX2080 olsa bile monitör olmadan bi işe yaramaz :D Senin işin daha zor

TheFaLcoN

80+ Bronze
hocam merak etme nerden sipariş ettin
Yok servise yolladım paneli birde sesi patlak çıkıyordu garantiye yolladım. Kaydını geçmişler yapım aşamasında şimdi hepsi buradadan almıştım 2019 Ağustos ta

Hahahahah monitörsüzlük çok kötüdür Allah korusun. Ekran kartı sorunu olsa bile çalışır ama elinde RTX2080 olsa bile monitör olmadan bi işe yaramaz :D Senin işin daha zor
Hiç sorma 49 inch televizyon da birazda yakından bakıyorum gözler gitti iyice.😂😂

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Yok servise yolladım paneli birde sesi patlak çıkıyordu garantiye yolladım. Kaydını geçmişler yapım aşamasında şimdi hepsi buradadan almıştım 2019 Ağustos ta

Hiç sorma 49 inch televizyon da birazda yakından bakıyorum gözler gitti iyice.😂😂
kanka bende yayıncı render sistem efsan oyuncu sistemi kurdum rx5700xt ryzen 5 3600x 16gb ram 1tb harddisk 480gb ssd kasa cooler master masterbox mb520 gamepower 27inch gaming monitör gamepower ursa mouse gamepower saber klavye James Donkey 712 model kulakolık iymi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,168
Üyeler
160,959
Son üye
VicdansızSabuha
Top Bottom