Neler Yeni

Öneri Amd ekran kartları yazılım sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Selim yiğit
Arkadaşlar bir hata yapıp rx 6500 xt aldım ve bin pişman oldum. yazılımı o kadar kötü ki, kartı taktım pc sürekli mavi ekran yemeye başladı, format atmak zorunda kaldım ondan sonra da bazı programları yükledim onlardada mavi ekran verdi. Ben böyle saçma bir şey görmedim apu kullanırken sorun yoktu. Ekran kartına geçince böyle saçmalamaya başladı. önceden 1060 kullanırdım 1 kez bile yazılımsal sorun çekmedim. Ama şimdi Krize sokuyor insanı ve sürekli fps drop yiyorum oyunlarda. Tavsiyem işlemci amd okey ama ekran kartı Nvidia dan şaşmayın.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Kuzenime aldık 0 sorun kullanıyor. Öncesinde 6 sene RX580 kullandı yine 0 sorun. Ben 5500XT aldım geçen sene 3.5 ay sonra elimde kaldı. Şans işi bu. Siz yaşadınız diye kötü olmuyor maalesef. Şu an olsa yine AMD alırdım

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
Arkadaşlar bir hata yapıp rx 6500 xt aldım ve bin pişman oldum. yazılımı o kadar kötü ki, kartı taktım pc sürekli mavi ekran yemeye başladı, format atmak zorunda kaldım ondan sonra da bazı programları yükledim onlardada mavi ekran verdi. Ben böyle saçma bir şey görmedim apu kullanırken sorun yoktu. Ekran kartına geçince böyle saçmalamaya başladı. önceden 1060 kullanırdım 1 kez bile yazılımsal sorun çekmedim. Ama şimdi Krize sokuyor insanı ve sürekli fps drop yiyorum oyunlarda. Tavsiyem işlemci amd okey ama ekran kartı Nvidia dan şaşmayın.
çevremde alıp kullananlar oldu bana herhangi bir sorun olduğunu söylemediler sizde sorun yarattı diye amd ekran kartları kötü olmuyor bende 5 senedir amd ekran kartları kullanıyorum. Yazılımsal sorunları ile sadece birkaç kez karşılaştım ve onlarda kolayca çözüldü. Bilgisayarınızdaki diğer yazılımlarla çakışmış olabilir. Sanırım 4.0 arabirimi için üretilmişti ve eski anakartınız var ise 3.0 dır ve sebebi bundan kaynaklı da olabilir

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Yaşadığınız sorun ekran kartı donanımsal bir sorun da olabilir, illa AMD'yi yerin dibine sokmaya gerek yok. Teknolojik ürünler bunlar, bozuk da çıkabiliyor sorunsuz da. Evet, AMD driver tarafında biraz sıkıntılı bir firma ama her yaşadığınız sorunu da buna dayatmamalısınız bence. Ekran kartını garantiye göndermeyi denediniz mi? Sorun ürün kaynaklı olabilir.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
998
İsim
mehmet ali oğuz
6000 serisinde hatalar en aza indi diye biliyorum 5700 kullanıyordum bende arada bi saçmalıyodu driver silme ws ws

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Şanssızsın biraz. Sorunsuz kullanan bir sürü insan var. Arkadaşım 2. el 5500 xt sorunsuz kullanıyor 5 aydır.

Top Bottom