Neler Yeni

AMD hata raporu aracı

N1Y4Z1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Niyazi kaş
AMD Hata Raporu Aracı AMD yazılımı, sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti. Yazılımımızı geliştirmemize yardımcı olmak için AMD'ye gönderilebilecek bir sorun raporu oluşturuldu. Bu sorunu bildirmek istiyor musunuz?
Böyle hata alıyorum sadece oyunlarda değil masa üstünde boş dururken bile alıyorum bu hatayı çözümü nedir acaba?

FB RevoltHyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Şahin Bora Kış
AMD Hata Raporu Aracı AMD yazılımı, sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti. Yazılımımızı geliştirmemize yardımcı olmak için AMD'ye gönderilebilecek bir sorun raporu oluşturuldu. Bu sorunu bildirmek istiyor musunuz?
Böyle hata alıyorum sadece oyunlarda değil masa üstünde boş dururken bile alıyorum bu hatayı çözümü nedir acaba?
bana gelmedi bu sorun ama hangi sürücü yüklü şuan sizde
Mesaj otomatik birleştirildi:

1628606011879.png

bu sürümü yükleyin bu hata kalmaz sanırım bir deneyin

N1Y4Z1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Niyazi kaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom