hydronaut,mx4oyun oynarken 30 dk sonra sıvı soğutma kapanıyor macun baya gitmiş macun alayım diyorum önerermsnz bütçe 400 civarı ve neden kapanırki sıcaklıktan kapanııyor ?
F/Pmx4 orgınal bulabılırsen al
mx6 alabilirsin o bütçe ile teknobiyotik üzerinden.oyun oynarken 30 dk sonra sıvı soğutma kapanıyor macun baya gitmiş macun alayım diyorum önerermsnz bütçe 400 civarı ve neden kapanırki sıcaklıktan kapanııyor ?
İşlemci yanmamak için kapatıyor bilgisayarı, frekansını (performansını) kısar, güç tüketimini azaltır azaltır en sonunda baktı olmuyor soğumuyor kapatır kendini.oyun oynarken 30 dk sonra sıvı soğutma kapanıyor macun baya gitmiş macun alayım diyorum önerermsnz bütçe 400 civarı ve neden kapanırki sıcaklıktan kapanııyor ?
hydronaut 11.8 m/k bu dediğiniz 7.5m/kalıyorum sağol
Hepsiburadadan mx6 alabilirsin 8 gr ı 440 falandı 4 gr da 300 lerdeydioyun oynarken 30 dk sonra sıvı soğutma kapanıyor macun baya gitmiş macun alayım diyorum önerermsnz bütçe 400 civarı ve neden kapanırki sıcaklıktan kapanııyor ?
önceki bozuıluncaİşlemci yanmamak için kapatıyor bilgisayarı, frekansını (performansını) kısar, güç tüketimini azaltır azaltır en sonunda baktı olmuyor soğumuyor kapatır kendini.
termal iletkenliği daha yüksekmx4ünHepsiburadadan mx6 alabilirsin 8 gr ı 440 falandı 4 gr da 300 lerdeydi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu forumdaki mx4 sevdasını anlamıyorum. Mx6 gibi yeni güncel modeli varken neden hala herkes mx4 öneriyor? Cidden garip