Neler Yeni

AMD kullanmak icin x870 anakart tarafindan tecavüze ugruyorum yardim edin

utbe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Utbe ayneyn
Merhaba yakin zamanda bilgisayar topladim, Ekran karti bekliyorum tek eksik olarak, ufak tefek ayarlar yapip ekran kartimi beklerken....

Parcalar :
- : msi mag tomahawk x870 anakart
- : amd ryzen 7 9800x3d işlemci
- : msi mag correliquid e360 aio cpu
- : msi mag spatium m480 pro Pclw 4.0 NVMe M.2 4 tb
- : G.SKILL Trident Z5 Neo RGB Serie (AMD Expo) DDR5 RAM 64 GB
- : NZXT h6 kasa
- : MSI MPG A1000G PCIE5 güç kaynağı

- : 4060 ti ekran karti ( 5000 serisi bekliycem )

Bu parcalar ile kasamizi topladik. koyduk masaya, bastik dügmeye....

1 : Kasa ici aydinlatma ayarlarini yapiyorum örnegin, ram ile fanlarin renkleri ayri, sogutucu ile cikis faninin renkleri ve görselleri ayri falan derken, 1 2 saat ugras sonucu ritmik bir seyler cikartiyorum ( yanarli dönerli pc ) 3 4 gün sonra bir bakiyorum kendi kafasina göre sönmüs, misal ram, misal sogutucu, veya fan.... veya renkler degismis. Usandim bezdirdi renklerle ilgilenmiyorum artik, yanip sönmesini bile kapattim, ama bu sefer de kendi kendine gene yaniyor.....

2 : Abi wifi bilmem 7 mi 70 mi söylede güzel böylede yeni falan ya bu anakartlar... Wifi bölmesi varya hani modemleri arayan yer? iste o 3 gün var 5 gün yok.... halledebilmek icin nefret ettigim win11 kullaniyorum. Oda 6 gün wifi görüyor 1 gün görmüyor... 80 90 reset sonra anca ayari geliyor beyfendinin de wifi görebiliyor.... ( anakart güncelledim, format attim, win10 yeni eski sürümler yükledim.... olmadi gitti lanet anca win 11 de yapabildim, benzeri intel sürücü ile bile denedim siz düsünün... )

3. Kardeslerim ben bir ram aldim 6000 hz söylemesi ayip hemen hemen her reset sonrasi biosa giriyorum üc bin bilmem kactan 6000 hz ye cekiyorum o meshurr expo lanetine veriyorum ki 6000 olsun... kafasina göre burada da ayar degistiriyor.....

4 : Cok afedersiniz hayvan gibi islemci aldim yillar sonra oturayim da oyun moyun islerim halledeyim hem diyip! ne oldu peki? 40 45 derecede calisan mis gibi islemci sicakligi 50 oldugunda %25 calis diyorum fanlara .... 41 olunca %80000 calisiyor, avrupada yasiyorum ben 10 dan sonra yasli almanlari kapima mi toplatacak yani bu anakart ?

5 : Yaw stoklarda biter miter x870 ( e ) lere süs püs icin para vermeyelim diye alel acele aldigim bu amd yolculugu bu anakart yüzünden sona mi ersin? yoksa bir caresi dermani var midir? yoksa iade sürem bitmeden ben intel bacima mi döneyim.... ben yapay zeka ile ugrasan e ticaret yapan... eski knight online oyuncusuyum yoluma bakarim normalde ama ne edecegimi bilemedim bana bir dost tavsiyesi verin size zahmet...

Sevgi saygi ve hürmetlerim ile...

Top Bottom