AMD Aldım ben .İşte Risk.
#Riskbudur
AMD Aldım ben .İşte Risk.
Bilmiyorum AMD bütçe dostu işteDiğer markalar başarısız mı? bu arada yazılım konusunda yıllardır başarısız.
Ben 20.5.1 kullandım gta5te 50-60 arası vysnc açıkken fps alıyordum. Radeon sürümünü 20.4.2 ye çektim aynı grafik ayarlarıyla vsync açıkken sabit 72 fps almaya başladım. Monitörümün hz si tam alıyordum yani. Her yeni gelen güncelleme sistemi iyileştirecek diye bir şey yok.Mayıstan bugüne kadar sırasıyla :
Radeon 20.5.1
Radeon 20.7.1
Radeon 20.7.2
3 tane driver çıkarttı ve hiçbiri whql onayı almadı.İşin garibi 20.5.1 ve 20.7.1 artık sitesinde yok
Sizce AMD Ne Yapıyor ve 20.7.2 Sürümüne Geçilmeli mi ?
burda 20.7.2 düzeltmelerinden bahsediliyor :
bunu 10 yıl önce yapması gerekirdi o zamanlar daha da çöptü şuanda da çöp yazılım konusunda en iyisi sanırım... hiçbiri iyi değil ki yazılım konusunda RX400/500 kart alanlar wattman arızası sebebiyle isyan ederken yani nasıl iyi diyelim? 5000 serisinde maşallah wattman arızası haricinde her şey vardı o da geldi tam oldu.AMD böyle bu adneralin için çalışan herkesi kovup Nvidiadan 1-2 adam çekemezse işi zor.
bunu 10 yıl önce yapması gerekirdi o zamanlar daha da çöptü şuanda da çöp yazılım konusunda en iyisi sanırım... hiçbiri iyi değil ki yazılım konusunda RX400/500 kart alanlar wattman arızası sebebiyle isyan ederken yani nasıl iyi diyelim? 5000 serisinde maşallah wattman arızası haricinde her şey vardı o da geldi tam oldu.
6900xt bunu beğenmedisorun yaşamıyoruz diyenler çok fazla olsa da sorun yine var. Yeni sistemim için nvidia tercih edeceğim galiba.
5700 serisinde genelde sorun var, bence donanımsal olarak da sorun var bence. Yazılım ile bir şekilde üzerini örtmeye çalışıyorlar ama başaramıyorlar. 5600 ve 5500 serisi daha stabil çalışıyor. AMD üst seviye kart yapamıyor, yapamayacak !