Kule tipi fazlasıyla işini görür 5600 için.AMD R5 5600 işlemci var soğutucu lazım stok fan iş yapmıyor artık havalar ısındı 240mm sıvı soğutucu yada kule tipi hava soğutucu önerisi bütçe zorlarsam 3bin verebilirim 0 ürün alıcam
hocam adama 360mm niye öneriyon o soğutucu 7800x3dde kullanılır phantom spirit iyi ve yeterli360 istersen LT-LS 720
240 istersen LT-LS 520.
Kökten çözüm diyorsun mantıklı.360 istersen LT-LS 720
240 istersen LT-LS 520.
İlerde update etse de kullanırhocam adama 360mm niye öneriyon o soğutucu 7800x3dde kullanılır phantom spirit iyi ve yeterli
o konu doğru ama kaç sene kullanıcak 5 sene kullandı diyelim bu sistemi o sıvı soğutma ölürİlerde update etse de kullanır
Bi halt olmaz.o konu doğru ama kaç sene kullanıcak 5 sene kullandı diyelim bu sistemi o sıvı soğutma ölür
5 sene sonra o soğutmaaya ryzen 5 9500 takabilecen mi o da varBi halt olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
50 derece çalışan sıvı soğutma 5 senede ölecekse hiç üretmesinler.
Takan.5 sene sonra o soğutmaaya ryzen 5 9500 takabilecen mi o da var
ben soketten bahsetmiyorum ısınmadn bahsediyorum renderda bile zarzor tutuyor o ssoğutucular 7800x3dyiTakan.
Amd 3-4 nesil söket değişmeyecek bundan haberin yok sallamasyon atıyorsun kafaya bak ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
İntel mi olum bu
Hocam bende dediginiz 2 tanesinden birisini almayi dusunuyorum fakat kule tipi sogutucular anormal seviyede buyuk ve bende msi A520M-A pro anakarti ve thermaltake s200 tg 650watt kasa var(diger kasalara gore daha minimalist) kasaya sigmama durumu olma ihtimali var mi? Anakart buyuklukleri fark yaratir mi veya alicagim sogutucunun benim watt durumuma etkisini arastirmama gerek var mi yetmeme ihtimali var mi? Kusura bakmayin yeni basladim pc parcalarina bilgim kisitliPhantom spirit veya Peerless Assassin fazla fazla yeter sana. 7800x3d bile soğutan, sıvı soğutmalara kafa tutan türden soğutucular. İlerde yükseltme de yapsan değişmene gerek kalmaz.