O konuda tam bir bilgim yok.Radeon software ile daha yüksek değerlere çıkabilir miyim?
Size göre hangi sebepten dolayı afturburner daha iyi?RX 500 serisi için Afterburner öneririm.
O konuda tam bir bilgim yok.
Size göre hangi sebepten dolayı afturburner daha iyi?
Aksine ben de 580 ve 550'de AMD'de çok kolay ve detaylı ayar yapıyordum. Şans işi herhalde.Ben RX 580 kullanırken Radeon ayarlarından yaptığım ayarlar çalışmıyordu verdiğim voltajı kabul etmiyordu ve fan ayarlamasında kademeler arası uçurum fark oluyordu mesela afterburnerda kademe arasını tamamlayarak daha iyi bir artış yapıyor, Afterburner dan yaparken CTRL + F ile detaylı olarak yapman lazım çoğou kişi direk offset olarak verip sorun yaşıyor, ben RX 580 ne Afterburnerdan çok güzel ayarlar yapmıştım.
Hocam peki voltaj ayarı her karta göre değişir mi?Ben voltajsız:Ben RX 580 kullanırken Radeon ayarlarından yaptığım ayarlar çalışmıyordu verdiğim voltajı kabul etmiyordu ve fan ayarlamasında kademeler arası uçurum fark oluyordu mesela afterburnerda kademe arasını tamamlayarak daha iyi bir artış yapıyor, Afterburner dan yaparken CTRL + F ile detaylı olarak yapman lazım çoğou kişi direk offset olarak verip sorun yaşıyor, ben RX 580 ne Afterburnerdan çok güzel ayarlar yapmıştım.
O zaman ikisini de deneyeyim hangisi daha detaylı ise.Aksine ben de 580 ve 550'de AMD'de çok kolay ve detaylı ayar yapıyordum. Şans işi herhalde.
Hocam peki voltaj ayarı her karta göre değişir mi?Ben voltajsız:
Core clock 1350
Memory clock 1900 ayarladım.Daha da çıkar mı bu?