Arkadaşlar merhaba ben işlemcime
Sıcak bir yere taşınacağım sence yeterli bir sıvı soğurma mı ve bana ne kadar dayanır ?Ön tarafa sığıyor yazıyor sitesinde fakat üst taraf ise max 240mm
Kaliteli bir hava soğutma bile yeterli olur veya 240mmSıcak bir yere taşınacağım sence yeterli bir sıvı soğurma mı ve bana ne kadar dayanır ?
PF240 al işini görür.Sıcak bir yere taşınacağım sence yeterli bir sıvı soğurma mı ve bana ne kadar dayanır ?
Bilmiyorum yazınları 40 dereceyi geçmiyor da normalde bende stok fanı varKaliteli bir hava soğutma bile yeterli olur veya 240mm
360mm biraz fazla kaçar gibi.
Mükemmel derece gerek bile yok değiştirmenize.Bilmiyorum yazınları 40 dereceyi geçmiyor da normalde bende stok fanı var
Adobe Photoshop üzerinden çalışmalar yapmaya çalışıyorum oc yapabilirim belki ama kesinlikle bir sıvı soğutma almam gerek tam ne alacağımı bilmiyorum :/Mükemmel derece gerek bile yok değiştirmenize.
Bir önemi veremem fakat 240mm çokça yeterli olur size.Adobe Photoshop üzerinden çalışmalar yapmaya çalışıyorum oc yapabilirim belki ama kesinlikle bir sıvı soğutma almam gerek tam ne alacağımı bilmiyorum :/