Berk Atmaca
80+ Silver
Dahası
Sorum başlıkta. Sıvı soğutucu almak istiyorum. Geceleri render alırken aşırı ses oluyor uyuyamıyorum.
300'se çok iyi benim için. Peki 120mm sıvı soğutucu daha sessiz çalışır mı yoksa 240mm şart gibi bir şey mi? Arkadaşımda Cooler Master ML120'ydi sanırım ondan var 400tl'ye alabilirim.350,400 e koysan 300'e falan satarsın sanırım
Dostum 120mm ,240mm sıvı soğutucu daha sessiz çalışır diye bir şey yok modele göre değişir. Mesela ninja 5 çok sessiz çalışıyor hava soğutucu. ML120 veya ml240 'ın performanslarını bilmiyorum . @DerratiX bakar mısın hocam300'se çok iyi benim için. Peki 120mm sıvı soğutucu daha sessiz çalışır mı yoksa 240mm şart gibi bir şey mi? Arkadaşımda Cooler Master ML120'ydi sanırım ondan var 400tl'ye alabilirim.
Hiç sanmıyorum sıfır olanları 300 350 ye koyuyolar ilana350,400 e koysan 300'e falan satarsın sanırım
400tl civarında bulamam gibime geldi ondan fikir edinmek amacıyla soruyorum.İyi bir model değil ML120. onla aynı performansı veren aynı fiyatlarda hava soğutmalar var 0 şeklinde. Ayrıca sesli çalışan bir ürün.
ML120 Lite modeli mi?400tl civarında bulamam gibime geldi ondan fikir edinmek amacıyla soruyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sarı siteye bakmaya korkuyorum...
Bir sorayım hemenML120 Lite modeli mi?
ML120L'miş.ML120 Lite modeli mi?
Aynen. eski ve sesli bir model. gereksiz para israfı olur almak.Bir sorayım hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:
ML120L'miş.
Hocam fanı mı yoksa pompası mı sesli? Fanı sesliyse ek olarak fan alabilirim. Şimdi alırsam 200 bu ay 200 diğer ay vericeğim için bir tık rahat ödeme yapıcam.Aynen. eski ve sesli bir model. gereksiz para israfı olur almak.
Arctic Freezer 34 bulabilirsen ikinci el güzel olur. veya sıfır olarak buna bakabilirsin.
Performax Gamıng Perfan 120 H Hava Cpu Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Performax Gamıng Perfan 120 H Hava Cpu Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
İkiside galiba. baya eski bir model o. güvenmezdim ben. zaten iyide soğutmuyor. Attığım modeller daha iyi veya aynı soğutur büyük ihtimalle.Hocam fanı mı yoksa pompası mı sesli? Fanı sesliyse ek olarak fan alabilirim. Şimdi alırsam 200 bu ay 200 diğer ay vericeğim için bir tık rahat ödeme yapıcam.