Neler Yeni

Amdnin güncel en sağlıklı sürümü

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mustafa Aydemir
arkadaşlar ben bilgisayarı aldığımdan beri bu driverlar peşimi bırakmadı hangi driveri yüklesem oyuna girer girmez kendini siliyor ve pcyi kapatıyor hesapların ban yemesinden bıktım artık bana bi çare bulun ya rx 6700 xt

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
ulaş dursun
hocam amd cleanuputility ile sürücü kaldırıp son sürümü yüklüyor musunuz? ben 1.5 senedir böyle bir sorun yaşamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

sürücüyü kaldırmadan sistem yapılandırmasından güvenli modu açmanız lazım ama.

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mustafa Aydemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam amd cleanuputility ile sürücü kaldırıp son sürümü yüklüyor musunuz? ben 1.5 senedir böyle bir sorun yaşamadım
onu zamanında yapmıştım bir şey değişmesi son 6 7 aydır son indirdiğim sürücü kendini sildi fakat bilgisayarda ayarlarda bir değişiklik olmadı sadece amd programına giremiyordum sonra geçenlerde arkadaşların biri sürücünüzü güncelleyin demişti bende en son sürümü indirdim bugün bilgisayarda oyunu açtım gene patlak verdi

sürücüyü kaldırmadan sistem yapılandırmasından güvenli modu açmanız lazım ama.
bir daha deneyeceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
ulaş dursun
amd uygulamasından güncelleyince önceki sürücü kalıntıları kalabiliyor. o sebeble dediğim yöntemle mevcutu kaldırın şimdi. sonra amd sitesinden son sürümü indirin pcnize. yine olmuyorsa aldığınız yerden firmadan falan bi destek isteyin

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mustafa Aydemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
amd uygulamasından güncelleyince önceki sürücü kalıntıları kalabiliyor. o sebeble dediğim yöntemle mevcutu kaldırın şimdi. sonra amd sitesinden son sürümü indirin pcnize. yine olmuyorsa aldığınız yerden firmadan falan bi destek isteyin
vallahi 3 yıl olacak pcyi alalı biraz gülünç durabilir :D elimden geldiğince düzeltmeye çalışıcam önceden istediğimiz sürümü indirebiliyorduk bir sürüm vardı onu indiriyordum herkes onu tavsiye ediyordu iyiydide fakat bulamıyorum şimdi

vallahi 3 yıl olacak pcyi alalı biraz gülünç durabilir :D elimden geldiğince düzeltmeye çalışıcam önceden istediğimiz sürümü indirebiliyorduk bir sürüm vardı onu indiriyordum herkes onu tavsiye ediyordu iyiydide fakat bulamıyorum şimdi
22,2,1 di sanırım ya da rakamları yakındır

Oguz...

80+ Bronze
Bazen son güncellemeyi yapsanda microsoft update otomatikmen eski sürücü yüklüyordu win 10.

Top Bottom