ORNN 80+ Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 52 Dahası Reaksiyon skoru 11 İsim abdulkadir öz 15 Ocak 2024 #1 Pc anakartında USB 3.0 başladıktan sonra pc american megatrends ekranında kalıyor ve klavye tuşlarından hangisine basarsam basayım bir şey değişmiyor
Pc anakartında USB 3.0 başladıktan sonra pc american megatrends ekranında kalıyor ve klavye tuşlarından hangisine basarsam basayım bir şey değişmiyor
SimonGhost 80+ Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 352 Dahası Reaksiyon skoru 197 İsim Ghost Rilley İlgilendiği Kategoriler Elektronik, Bilgisayar Teknik Servis 15 Ocak 2024 #2 Hata mesajı vs yok mu
ORNN 80+ Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 52 Dahası Reaksiyon skoru 11 İsim abdulkadir öz 15 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 SimonGhost yazmış: Hata mesajı vs yok mu Devamı için tıklayın... Hocam pc de USB 3.0 kablosunu anakaraya takınca bu hatayı veriyor şuan kabloyu anakart tan çıkarttım pc açıldı fakat klavye ve fareyi görmüyor şuan da
SimonGhost yazmış: Hata mesajı vs yok mu Devamı için tıklayın... Hocam pc de USB 3.0 kablosunu anakaraya takınca bu hatayı veriyor şuan kabloyu anakart tan çıkarttım pc açıldı fakat klavye ve fareyi görmüyor şuan da
SimonGhost 80+ Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 352 Dahası Reaksiyon skoru 197 İsim Ghost Rilley İlgilendiği Kategoriler Elektronik, Bilgisayar Teknik Servis 15 Ocak 2024 #4 ORNN yazmış: Hocam pc de USB 3.0 kablosunu anakaraya takınca bu hatayı veriyor şuan kabloyu anakart tan çıkarttım pc açıldı fakat klavye ve fareyi görmüyor şuan da Devamı için tıklayın... Foto atar mısın
ORNN yazmış: Hocam pc de USB 3.0 kablosunu anakaraya takınca bu hatayı veriyor şuan kabloyu anakart tan çıkarttım pc açıldı fakat klavye ve fareyi görmüyor şuan da Devamı için tıklayın... Foto atar mısın