Hocam bakın size en basit yöntemi söylüyorum biraz fedakarlık gerekiyor o kadar. İlk önce vücut yapıyorsunuz. Ardından work and travel ile Amerika'ya gidiyorsunuz orada ölmeye yakın bir hanımefendi buluyorsunuz evlenip nikahı basıyorsunuz ve Amerika vatandaşlığınız oluyor. Kurtuluş için küçük bir bedel. Bir de İngilizce bilmeniz önemli.Work and travel ile amerikaya gitmek istiyorum öğrenciyim nasıl gidebilirim ne kadar orada kalabilirim yardımcı olabilirmisiniz bu sorularıma
Hocam 3-5 bine Afrika'ya bile götürmezler.3-5 bine tekneyle gidebiliyorsun. Gerçekten Amerika'ya götürürler mi orasını bilemem.
O iş o kadar kolay olmuyor diye biliyorum. Kadını her şeyiyle tanıman lazım evli kaldığın süre boyunca, yılda 1 kere idi sanırım kontrol etmeye gelip ikiniz hakkında sorular soruyorlar. Eğer çelişkili cevap verirseniz çoğu soruya, sınır dışı ediliyorsunuz diye bir kaç yerde okudum. Ne kadar doğru bilemiyorum.Hocam bakın size en basit yöntemi söylüyorum biraz fedakarlık gerekiyor o kadar. İlk önce vücut yapıyorsunuz. Ardından work and travel ile Amerika'ya gidiyorsunuz orada ölmeye yakın bir hanımefendi buluyorsunuz evlenip nikahı basıyorsunuz ve Amerika vatandaşlığınız oluyor. Kurtuluş için küçük bir bedel. Bir de İngilizce bilmeniz önemli.
Çapraz sorgu mantığı gibi hımm, çok değişik ve güzel bir sistem. Bazen diğer ülkelerin böyle sistemlerinin olduğunu görünce hayret ediyorum gerçektende. Türkiye'de ise.... herneyse durumu siz zaten biliyorsunuzO iş o kadar kolay olmuyor diye biliyorum. Kadını her şeyiyle tanıman lazım evli kaldığın süre boyunca, yılda 1 kere idi sanırım kontrol etmeye gelip ikiniz hakkında sorular soruyorlar. Eğer çelişkili cevap verirseniz çoğu soruya, sınır dışı ediliyorsunuz diye bir kaç yerde okudum. Ne kadar doğru bilemiyorum.