Neler Yeni

Among us bedava indirme

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Zırto

80+ Bronze
Steamda 5 tl var bende ama oyun 10 tl ıstıyor bende para yuklemeye üşeniyorum ama bedava alanlar varmıs among usu bilginiz varsa among usu internetten bedavaya virüssüz link atarsanız sevinirim

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Forumda korsana destek yok.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Steamda 5 TL var bende ama oyun 10 TL ıstıyor bende para yuklemeye üşeniyorum ama bedava alanlar varmıs among usu bilginiz varsa among usu internetten bedavaya virüssüz link atarsanız sevinirim
Önce "Bluestacks" adlı telefon emülatörünü indir sonra Google Play Store'dan Among Us'ı bedavaya indirebilirsin.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Bedava indirince steamdan alanlar ile aynı sunucuya gireceğini mi düşünüyorsun? 5 TL çok büyük bir para değil. Yükle oyna. 10 TL için milletin hakkına girmeye gerek yok.

Keremdiyola

80+ Bronze
Steamda 5 TL var bende ama oyun 10 TL ıstıyor bende para yuklemeye üşeniyorum ama bedava alanlar varmıs among usu bilginiz varsa among usu internetten bedavaya virüssüz link atarsanız sevinirim
Forumda crack yasak hocam 5 TL yükleyip emeğin karşılığını ver o parayla çalışanın maaşı ödeniyor emek var oyunda

Keremdiyola

80+ Bronze

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Bedava indirince steamdan alanlar ile aynı sunucuya gireceğini mi düşünüyorsun? 5 TL çok büyük bir para değil. Yükle oyna. 10 TL için milletin hakkına girmeye gerek yok.
ben steamdan aldım arkadaşlar crackli oynuyor aynı sunucuya giriliyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,527
Üyeler
161,079
Son üye
haidar_55