Kulaklık ve mouse çöp.Yeni sistem alacağım amozondan kulaklık, klavye ve mouse seçtim önerileriniz var mı fiyatları sizce nasıl?
Neden öyle dedin ve başka tavsiyen var mıKulaklık ve mouse çöp.
Amazon'dan olması zorunlu değilse:Neden öyle dedin ve başka tavsiyen var mı
Hocam o mouseyi kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim ama belki benim elim büyüktür ama küçük geliyor mouse. Çok büyük değil alacak iseniz bunu göze alarak alın.Amazon'dan olması zorunlu değilse:
GIGABYTE AORUS M2 Çift Yönlü RGB Gaming Mouse| ITOPYA.COM
GIGABYTE AORUS M2 Çift Yönlü RGB Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GM-AORUS-M2 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.comGameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet, kendisi G102 ile neredeyse aynı boyutlara sahip ve orta boyutlu eller için ideal.Hocam o mouseyi kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim ama belki benim elim büyüktür ama küçük geliyor mouse. Çok büyük değil alacak iseniz bunu göze alarak alın.
Mouse iyi görünüyor da kulaklık markasını ilk defa gördüm iyi mi sizceAmazon'dan olması zorunlu değilse:
GIGABYTE AORUS M2 Çift Yönlü RGB Gaming Mouse| ITOPYA.COM
GIGABYTE AORUS M2 Çift Yönlü RGB Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GM-AORUS-M2 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.comİkiside kronik sorunlu berbat modeller.GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anladım teşekkür ederimHocam o mouseyi kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim ama belki benim elim büyüktür ama küçük geliyor mouse. Çok büyük değil alacak iseniz bunu göze alarak alın.
Yok sadece öyle seçtim tüm bilindik ve iyi markalara açığımeğer illa logitech gerekmiyorsa razer battle bundle var onu tavsiye edebilirim.
Pişman olmazsınız, G332'den daha çok iş görür.Mouse iyi görünüyor da kulaklık markasını ilk defa gördüm iyi mi sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım teşekkür ederim
içinde blackshark v2x ,razer mousepad ve razer deathadder v2 var ben gayet memnunum zamanında 1400tlye almıştım.Yok sadece öyle seçtim tüm bilindik ve iyi markalara açığım
Razer baktım set halinde bi tik pahalı geldi yaeğer illa logitech gerekmiyorsa razer battle bundle var onu tavsiye edebilirim.
ne kadar olmuş?Razer baktım set halinde bi tik pahalı geldi ya