Merhabalar ben Amazon dan rk61 klavye aldım sabah ise bildirim geldi ürününüz kargoya verildi diye kargo firması ise kolay gelsin ben bana verilen kodu kolay gelsin deki kargo takip kısmına girdiğimde ise böyle bir ürün yok diyor ne yapmalıyım
Müşteri hizmetlerine yazMerhabalar ben Amazon dan rk61 klavye aldım sabah ise bildirim geldi ürününüz kargoya verildi diye kargo firması ise kolay gelsin ben bana verilen kodu kolay gelsin deki kargo takip kısmına girdiğimde ise böyle bir ürün yok diyor ne yapmalıyım
aldığın sitenin gerçek site olduğuna emin misin bi kontrol et istersen geçen birisinin başına gelmişti site sahteymiş dolandırıcılarmış ama amazon değildi sanırsamMerhabalar ben Amazon dan rk61 klavye aldım sabah ise bildirim geldi ürününüz kargoya verildi diye kargo firması ise kolay gelsin ben bana verilen kodu kolay gelsin deki kargo takip kısmına girdiğimde ise böyle bir ürün yok diyor ne yapmalıyım
Kargoya verildi diyorSadece etiket basılmıştır kargoya verilmemiştir
Hocam amozonın neresi sahte olucakaldığın sitenin gerçek site olduğuna emin misin bi kontrol et istersen geçen birisinin başına gelmişti site sahteymiş dolandırıcılarmış ama amazon değildi sanırsam
Mesaj otomatik birleştirildi:
sitelerin benzerlerini yapıp insanları dolandırıyorlarmış.