Neler Yeni

Yardım Xiaomi Robot Vacuum X20 Plus Alınır Mı ?

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,656
İsim
Cengiz
Önceki Konumda Öneri İstemiştim Şuan Bunda Karar Kıldım Alacak Veya Kullanacak Arkadaşlarda Bu Konuyu Takip Edebilir Önceki Konuda Çok Fazla Karışıklık Oldu

https://www.akakce.com/robot-supurg...s-cop-istasyonlu-akilli-fiyati,662899906.html

Ürün Bu Sizce Alınır Mı ? Kullanan Arkadaşlar Yorum Yaparsa Sevinirim Arayan Arkadaşlarımızda Bu Konudan Devam Edebilir :D

Güvenilir Bir Teknik Servisçi Bir Arkadaşa Sordum Dönüş Bekliyorum Dönüş Yapıncada Konuyu Güncellerim

Kullanan 2-3 Arkadaşlardan da Kötü Yorum Görmedim Şuanlık 5-8 Aylık Kullanım Sonucu Verilen Cevaplar

Nava

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Saffet
Hocam diğer konuda su ve istasyon konusunda sorduklarına ithafen istasyon büyük rahatlık, makinenin iç haznesindeki doluluk arttıkça çekiş gücü zayıflıyor, ben uygulama üzerinden otomatik toz boşaltmayı kapatmıştım sürekli boşaltmasın diye performansı düştü, yani anlayacağınız istasyonsuz alırsanız her seferinde boşaltmak zor olacak boşaltmazsanız da performanstan kayıp olacak, 2-3 ay duruma göre torba dayanıyor, eğer içini boşaltmak yerine yenisini takarsanız 2-3 ayda bir kolayca çıkart tak 5 saniyelik işlem büyük rahatlık makineyi 1 sene kullandığınızı düşünelim 4 günde bir bile süpürtseniz 2 süpürmede bir hazne boşaltsanız haftada 2 ayda en az 8 olmasa bile 6 kez boşaltacaksınız yılda 72 kez bu derdi çekmektense yılda 4-5 kere 5 saniyede torba değiştirmek 5 bine de 10 bine değer olarak görüyorum, istasyon hakkında su ile ilgili hiçbir problem yaşamadım su damıtma olayı nedir bilmiyorum açıklayabilirseniz deneyimimi aktarayım, son olarak eğer makinede şu da olsa olurdu dediğiniz bir şey var mı diye sorarsanız fırçalara dolanan kılları otomatik bıçak ile kesen modeller var, ben keşke fazladan para verip o özelliğin olduğu bir makine alsaydım diyorum ama sadece ayda bir robotun fırçasını temizlerken diyorum bunu sadece, onun dışında herşeyinden memnunum şarjı da 90m2 evi 3. modda yani turbo değil bir altı güçlüde süpürdüğünde yüzde 25 felan azalıyor ardından yaklaşık 30m2 alana mob atıyor o sırada 3-4 kez istasyona dönüp paspas pedlerini temizliyor ona rağmen şarjı yüzde 40 kalıyor.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,656
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam diğer konuda su ve istasyon konusunda sorduklarına ithafen istasyon büyük rahatlık, makinenin iç haznesindeki doluluk arttıkça çekiş gücü zayıflıyor, ben uygulama üzerinden otomatik toz boşaltmayı kapatmıştım sürekli boşaltmasın diye performansı düştü, yani anlayacağınız istasyonsuz alırsanız her seferinde boşaltmak zor olacak boşaltmazsanız da performanstan kayıp olacak, 2-3 ay duruma göre torba dayanıyor, eğer içini boşaltmak yerine yenisini takarsanız 2-3 ayda bir kolayca çıkart tak 5 saniyelik işlem büyük rahatlık makineyi 1 sene kullandığınızı düşünelim 4 günde bir bile süpürtseniz 2 süpürmede bir hazne boşaltsanız haftada 2 ayda en az 8 olmasa bile 6 kez boşaltacaksınız yılda 72 kez bu derdi çekmektense yılda 4-5 kere 5 saniyede torba değiştirmek 5 bine de 10 bine değer olarak görüyorum, istasyon hakkında su ile ilgili hiçbir problem yaşamadım su damıtma olayı nedir bilmiyorum açıklayabilirseniz deneyimimi aktarayım, son olarak eğer makinede şu da olsa olurdu dediğiniz bir şey var mı diye sorarsanız fırçalara dolanan kılları otomatik bıçak ile kesen modeller var, ben keşke fazladan para verip o özelliğin olduğu bir makine alsaydım diyorum ama sadece ayda bir robotun fırçasını temizlerken diyorum bunu sadece, onun dışında herşeyinden memnunum şarjı da 90m2 evi 3. modda yani turbo değil bir altı güçlüde süpürdüğünde yüzde 25 felan azalıyor ardından yaklaşık 30m2 alana mob atıyor o sırada 3-4 kez istasyona dönüp paspas pedlerini temizliyor ona rağmen şarjı yüzde 40 kalıyor.
Yorumların İçin Teşşekkürler Dün Sipariş Ettim Perşembe Günü Gelince Denicem

• Beğen
Reaksiyonlar: Nava

Nava

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Saffet
Rica ederim güle güle kullanın inşallah

EmirBey00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emir
Yorumların İçin Teşşekkürler Dün Sipariş Ettim Perşembe Günü Gelince Denicem
merhaba hocam aldınız mı memnun musunuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar arkadaşın attığı süpürgenin aynısı mı var sizde ?

• Beğen

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,656
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Aldım Denedim Bugün Saat 10'dan Sonra Alacağım Kurup Deniyeceğim

Evet Arkadaşda'da Aynısı Var

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,651
Üyeler
170,228
Son üye
Soydan42