Merhabalar Asus Rog serisi b550e anakart var ve bunun üzerinde 8 + 4 pin cpu girişi var buna cx750 power ekledik bunda da sadece 8 pin cpu var içinden başka kablo çıkmıyor şimdilik sadece 8 taksam sorun olurmu ?
Benim eski sistemimde anakart 8 giriş psu dan gelen 4 girişti
ben önce 4 to 8 donusturucu aldım çok kaliteli değildi yandı(bildiğin yandı alev aldı eridi)
sonra 4 ü taktım 1 sene kullandım sorun yasamadım.
Bu senin yasamayacagın anlamına gelmez.
Bence herşeyi olması gerektiği gibi yapMerhabalar Asus Rog serisi b550e anakart var ve bunun üzerinde 8 + 4 pin cpu girişi var buna cx750 power ekledik bunda da sadece 8 pin cpu var içinden başka kablo çıkmıyor şimdilik sadece 8 taksam sorun olurmu ?
Sana bir tavsiye vereyim Riske atma sistemiMerhabalar Asus Rog serisi b550e anakart var ve bunun üzerinde 8 + 4 pin cpu girişi var buna cx750 power ekledik bunda da sadece 8 pin cpu var içinden başka kablo çıkmıyor şimdilik sadece 8 taksam sorun olurmu ?
Bence herşeyi olması gerektiği gibi yap
Bu iki arkadaşa katılıyorum.Sana bir tavsiye vereyim Riske atma sistemi
Bu arkadaşı da yanlış bilgilendirmeden reportluyorum.Oyun moyun oynarken veya yüksek enerji gereksinimli iş yaparken kapanır PC.
Neden? Belki olabilecek bir şey bu. Sonuçta anakartın istediği gücü vermiyorsun.Bu arkadaşı da yanlış bilgilendirmeden reportluyorum.
Kesin bilgi veriyor.Neden? Belki olabilecek bir şey bu. Sonuçta anakartın istediği gücü vermiyorsun.
Ek olarak 95w tdp degerine sahip bir işlemciydi.Kesin bilgi veriyor.
Yanlış bilgilendirme olan da bu zaten.
Yukarıda yazdım. 1 sene oyunda oynadım render da yaptım %100 yüke de soktum sorun yaşamadım. Yanına ek olarak kendisinin yapmaması gerektiğini de yazdım.
Arkadaş kesin konuşmasa sorun yok.
Reple sen reple . Gün gelir biri uyarmıştı der arkadaş nasıl olsa. Elektronik işi şans işidir, sende çalışması herkeste çalışır anlamına gelmez, ama anakartı veya işlemciyi olması gerektiği kadar beslememesi elbet bir yerlerden sorun teşkil edecektir. Biz burda her şeyin tam ve eksiksiz olması için bilgi veririz. 8 lik anakartın ederi 8lik pindir. Senin dediğin gibi olsa anakart üreticileri her anakartı 4lük çıkarır ya da her kullanıcı 4 de işimi görür diyip fazladan takmazdı. Ama sen reple hadi..Kesin bilgi veriyor.
Yanlış bilgilendirme olan da bu zaten.
Yukarıda yazdım. 1 sene oyunda oynadım render da yaptım %100 yüke de soktum sorun yaşamadım. Yanına ek olarak kendisinin yapmaması gerektiğini de yazdım.
Arkadaş kesin konuşmasa sorun yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek olarak 95w tdp degerine sahip bir işlemciydi.
Replerim zatenReple sen reple . Gün gelir biri uyarmıştı der arkadaş nasıl olsa. Elektronik işi şans işidir, sende çalışması herkeste çalışır anlamına gelmez, ama anakartı veya işlemciyi olması gerektiği kadar beslememesi elbet bir yerlerden sorun teşkil edecektir. Biz burda her şeyin tam ve eksiksiz olması için bilgi veririz. 8 lik anakartın ederi 8lik pindir. Senin dediğin gibi olsa anakart üreticileri her anakartı 4lük çıkarır ya da her kullanıcı 4 de işimi görür diyip fazladan takmazdı. Ama sen reple hadi..