Neler Yeni

anakart 8 + 4 pin var sade 8 taksam ne olur

TOKATOEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Atalay Keler
Merhabalar Asus Rog serisi b550e anakart var ve bunun üzerinde 8 + 4 pin cpu girişi var buna cx750 power ekledik bunda da sadece 8 pin cpu var içinden başka kablo çıkmıyor şimdilik sadece 8 taksam sorun olurmu ?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Benim eski sistemimde anakart 8 giriş psu dan gelen 4 girişti
ben önce 4 to 8 donusturucu aldım çok kaliteli değildi yandı(bildiğin yandı alev aldı eridi)
sonra 4 ü taktım 1 sene kullandım sorun yasamadım.
Bu senin yasamayacagın anlamına gelmez.

NITRO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yavuz
Oyun moyun oynarken veya yüksek enerji gereksinimli iş yaparken kapanır PC.

Fireman37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Kadir Tuna Karasu
Benim eski sistemimde anakart 8 giriş psu dan gelen 4 girişti
ben önce 4 to 8 donusturucu aldım çok kaliteli değildi yandı(bildiğin yandı alev aldı eridi)
sonra 4 ü taktım 1 sene kullandım sorun yasamadım.
Bu senin yasamayacagın anlamına gelmez.
Merhabalar Asus Rog serisi b550e anakart var ve bunun üzerinde 8 + 4 pin cpu girişi var buna cx750 power ekledik bunda da sadece 8 pin cpu var içinden başka kablo çıkmıyor şimdilik sadece 8 taksam sorun olurmu ?
Bence herşeyi olması gerektiği gibi yap

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Sana bir tavsiye vereyim Riske atma sistemi ;)

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

Eeprom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emre
İşlemcin 10400F tarzı veya 3600X gibiyse diğer kalan yeri takman şart değil, o kalan bölüm ciddi anlamda yüksek modelli işlemcileri OC yapan kişiler için bırakılmış alan :)

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Neden? Belki olabilecek bir şey bu. Sonuçta anakartın istediği gücü vermiyorsun.
Kesin bilgi veriyor.
Yanlış bilgilendirme olan da bu zaten.
Yukarıda yazdım. 1 sene oyunda oynadım render da yaptım %100 yüke de soktum sorun yaşamadım. Yanına ek olarak kendisinin yapmaması gerektiğini de yazdım.
Arkadaş kesin konuşmasa sorun yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesin bilgi veriyor.
Yukarıda yazdım. 1 sene oyunda oynadım render da yaptım %100 yüke de soktum sorun yaşamadım. Yanına ek olarak kendisinin yapmaması gerektiğini de yazdım.
Ek olarak 95w tdp degerine sahip bir işlemciydi.

NITRO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yavuz
Kesin bilgi veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak 95w tdp degerine sahip bir işlemciydi.
Reple sen reple ;). Gün gelir biri uyarmıştı der arkadaş nasıl olsa. Elektronik işi şans işidir, sende çalışması herkeste çalışır anlamına gelmez, ama anakartı veya işlemciyi olması gerektiği kadar beslememesi elbet bir yerlerden sorun teşkil edecektir. Biz burda her şeyin tam ve eksiksiz olması için bilgi veririz. 8 lik anakartın ederi 8lik pindir. Senin dediğin gibi olsa anakart üreticileri her anakartı 4lük çıkarır ya da her kullanıcı 4 de işimi görür diyip fazladan takmazdı. Ama sen reple hadi..

TOKATOEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Atalay Keler
arkadaşlar hepiniz saolun işlemci ryzen 7 3700x şuanda sadece 8 taktım windowsu kurdum bir problem yok olursa yazarım .

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Reple sen reple ;). Gün gelir biri uyarmıştı der arkadaş nasıl olsa. Elektronik işi şans işidir, sende çalışması herkeste çalışır anlamına gelmez, ama anakartı veya işlemciyi olması gerektiği kadar beslememesi elbet bir yerlerden sorun teşkil edecektir. Biz burda her şeyin tam ve eksiksiz olması için bilgi veririz. 8 lik anakartın ederi 8lik pindir. Senin dediğin gibi olsa anakart üreticileri her anakartı 4lük çıkarır ya da her kullanıcı 4 de işimi görür diyip fazladan takmazdı. Ama sen reple hadi..
Replerim zaten :)
Yazımı önce tam oku.
Zaten öneriyorum kesin öyle yap demedim.
Ama sen kesin olmaz olarak konustun. Bu hata. Hatanı boş konuşup örtmene gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,440
Üyeler
161,051
Son üye
erbak
Top Bottom