Tam olarak ne 83 oluyor, fotoğraf koyma şansınız varsa koyar mısınız?Merhaba, laptop kullanıyorum ve oyun oynadıktan sonra HWMonitor ile anakartın maksimum 83 dereceye kadar ısındığını görüyorum. Anakartın ısınması normal midir? Bu gidişle anakart hasar alabilir mi?
bir şey sorcam asus prime b450m k var eski sistemimde ryzen 5 3500x takılı ben buna 4.3 ghz o.c yapıyorum bu anakartta vrm soğutmaları felanda yok ısısını nerden görebilirimTam olarak ne 83 oluyor, fotoğraf koyma şansınız varsa koyar mısınız?
Belli başlı programlar var, hwinfo olabilir, OCCT olabilir ki ben onu kullanıyorum. OCCT üzerinden vrmos kısmında yazar.bir şey sorcam asus prime b450m k var eski sistemimde ryzen 5 3500x takılı ben buna 4.3 ghz o.c yapıyorum bu anakartta vrm soğutmaları felanda yok ısısını nerden görebilirim
Programda anakartın adının yazdığı yer. Şu an 60 derece gözüküyor fakat oyundan çıktıktan sonra 83 dereceye ulaştığını gördüm.Tam olarak ne 83 oluyor, fotoğraf koyma şansınız varsa koyar mısınız?
sorun olmaz deme ben bunu daha 4.6 ya felan çıkarmayı düşünüyorum ya çıkamadık 4.4Belli başlı programlar var, hwinfo olabilir, OCCT olabilir ki ben onu kullanıyorum. OCCT üzerinden vrmos kısmında yazar.
Silikon ve soğutma iyiyse çıkar.sorun olmaz deme ben bunu daha 4.6 ya felan çıkarmayı düşünüyorum ya çıkamadık 4.4
sorun olmaz deme ben bunu daha 4.6 ya felan çıkarmayı düşünüyorum ya çıkamadık 4.4
vrm soğutmaları yapabilirimO anakart ile çıkarman zor.
İşlemçi soketi sıçaklığı büyük ihtimalle, işlemçi sıçaklığı yazan bir bölüm var mı?Programda anakartın adının yazdığı yer. Şu an 60 derece gözüküyor fakat oyundan çıktıktan sonra 83 dereceye ulaştığını gördüm.
Alıntıyı görüntüle
vrm soğutmaları yapabilirim
Şimdi fark ettim, işlemcinin sıcaklığı ile ikisinin sıcaklığı aynı. İşlemci soketinin ısınması riskli midir?İşlemçi soketi sıçaklığı büyük ihtimalle, işlemçi sıçaklığı yazan bir bölüm var mı?
Varsa THRM ile ÇPU sıçaklığı arasında ne kadar fark var.
Yok olmaz.Şimdi fark ettim, işlemcinin sıcaklığı ile ikisinin sıcaklığı aynı. İşlemci soketinin ısınması riskli midir?
Alıntıyı görüntüle