B Blackbull 80+ Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 10 Reaksiyon skoru 0 18 Haziran 2020 #1 Anakartta display port hdmı girişler önemlimi ben ekran kartı kullancam çünkü ekran kartında olsa yeterli galiba
Anakartta display port hdmı girişler önemlimi ben ekran kartı kullancam çünkü ekran kartında olsa yeterli galiba
White Ravens 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 11,318 En İyi Cevap 6 Reaksiyon skoru 15,731 18 Haziran 2020 #2 Blackbull yazmış: Anakartta display port hdmı girişler önemlimi ben ekran kartı kullancam çünkü ekran kartında olsa yeterli galiba Devamı için tıklayın... Ekran kartı takarsan, ekran kartına bağlıyorsun. Önemi kalmıyor o zaman.
Blackbull yazmış: Anakartta display port hdmı girişler önemlimi ben ekran kartı kullancam çünkü ekran kartında olsa yeterli galiba Devamı için tıklayın... Ekran kartı takarsan, ekran kartına bağlıyorsun. Önemi kalmıyor o zaman.
B Blackbull 80+ Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 10 Reaksiyon skoru 0 19 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Sağol kral
Çakıcı 80+ Bronze Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1,688 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 682 19 Haziran 2020 #4 Blackbull yazmış: Anakartta display port hdmı girişler önemlimi ben ekran kartı kullancam çünkü ekran kartında olsa yeterli galiba Devamı için tıklayın... CPU'unda grafik işlemci varsa önemli diyebiliriz yoksa bir işe yaramaz zaten.
Blackbull yazmış: Anakartta display port hdmı girişler önemlimi ben ekran kartı kullancam çünkü ekran kartında olsa yeterli galiba Devamı için tıklayın... CPU'unda grafik işlemci varsa önemli diyebiliriz yoksa bir işe yaramaz zaten.