asus tuf b450 proAnakartın genel bir sürücüsü yok. Ses, LAN, chipset sürücüsü (varsa Wi-Fi/Bluetooth) sürücüleri var. Anakartın nedir?
Chipset sürücüsünü indirmen yeterli, Windows kendisi kuruyor zaten LAN ve ses sürücülerini. Ekran kartının sürücüsünü de yüklemeyi unutma.asus tuf b450 pro
otmoatik kurcak dimi hocam teşekurlerChipset sürücüsünü indirmen yeterli, Windows kendisi kuruyor zaten LAN ve ses sürücülerini. Ekran kartının sürücüsünü de yüklemeyi unutma.
Hangisinden bahsediyorsun hocam?otmoatik kurcak dimi hocam teşekurler
www.asus.com
chipset ekran kartını zaten yukledim rtx 2060Hangisinden bahsediyorsun hocam?
burdaki butun suruculeri indirmemmi gerekiyoTUF B450-PRO GAMING|Anakart|ASUS Türkiye
TUF Gaming serisi, en yeni AMD ve Intel® platformlarının temel unsurlarını saflaştırır ve bunları oyuna hazır özellikler ve kanıtlanmış dayanıklılıkla birleştirir. Askeri sınıf bileşenler, yükseltilmiş bir güç çözümü ve kapsamlı soğutma seçenekleri ile tasarlanan bu anakartlar, sarsılmaz oyun...www.asus.com
Aynen, başka bir şey yüklemene gerek yok. İsteğe bağlı olarak ses ve LAN sürücülerini anakartın üreticisinin kendi sitesinden indirebilirsin ama pek gerek yok onlara.chipset ekran kartını zaten yukledim rtx 2060
teşekurler hocam kafamda soru kalmadı sistemi yeni aldimda tedirginim birazAynen, başka bir şey yüklemene gerek yok. İsteğe bağlı olarak ses ve LAN sürücülerini anakartın üreticisinin kendi sitesinden indirebilirsin ama pek gerek yok onlara.
Olur öyle şeyler. Çok takmamak lazım. Hayırlı olsun bu arada, güle güle kullanın.teşekurler hocam kafamda soru kalmadı sistemi yeni aldimda tedirginim biraz
Windows update ile zaten gerekli olanları indirmiştir. Sen aygıt yöneticisinden bak ünlem işareti olanlar varsa onları elle manuel indirebilirsin.chipset ekran kartını zaten yukledim rtx 2060
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
burdaki butun suruculeri indirmemmi gerekiyo