Neler Yeni

Anakart, ram ve soğutucu seçimi

Gladhron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Onur Şahin
Merhaba, linkteki hazır sistemi almak istiyorum fakat anakart, kasa ve soğutucu seçme konusunda yardıma ihtiyacım var. Anakartlar, özellikleri, boyutları ve hangisi hangi kasaya uyuyor hiç bir bilgim yok, fiyat olarak çok uçmadan makul bir anakart seçiminde bulunmak istiyorum. Aynı şekilde kasalar, markaları, özellikleri, kalitesi ve boyutu olarak da hiç bir bilgim yok bu konuda da yardımcı olabilirseniz sevinirim. 7500f ile almayı düşünüyorum, soğutucuya ihtiyaç duyar mıyım bilmiyorum sizin bu konuda görüşünüz nedir? Bu üç maddede yardımcı olursanız sevinirim. Ram'i uygun bir 32 gb'a çıkaracağım, ssd'yi de uygun bir 2tb' ile özelleştireceğim. Şimdiden teşekkürler

Alacağım pc : https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/

Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
kemal kılıçdaroğlu
b serisi anakart al sadece oyun oynicaksan 16gb yeterli sanki ram olarak

Gladhron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Onur Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Seçip iletebilir misiniz? Anakart kasa ve gerek varsa soğutucu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

b serisi anakart al sadece oyun oynicaksan 16gb yeterli sanki ram olarak
MSI PRO B650M iyi midir ama mATX yazıyor o ne oluyor bilmiyorum? Kasa olarak ne önerirsiniz ve soğutucuya ihtiyaç var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
kemal kılıçdaroğlu
Seçip iletebilir misiniz? Anakart kasa ve gerek varsa soğutucu?

MSI PRO B650M iyi midir ama mATX yazıyor o ne oluyor bilmiyorum? Kasa olarak ne önerirsiniz ve soğutucuya ihtiyaç var mı?
seçip link atayım 1dk

gerçi link atmaya bile gerek yok ama attım anakart b650olsa yeter

yapmayı beceremedim neyse sen anakart kısmına b650 yap

Gladhron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Onur Şahin
link üzerinden maalesef göremiyorum, default olarak geliyor, yazsanız ya da görüntü olarak atsanız çok iyi olur
seçip link atayım 1dk

gerçi link atmaya bile gerek yok ama attım anakart b650olsa yeter

yapmayı beceremedim neyse sen anakart kısmına b650 yap

Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
kemal kılıçdaroğlu
link üzerinden maalesef göremiyorum, default olarak geliyor, yazsanız ya da görüntü olarak atsanız çok iyi olur
sadece b650 anakart yapman yeterli a serisi o.c için pek iyi değil rami 32değilde eğer sadece oyun oynicaksan 16gb yeterli olur render tarzı şeyler yapıcaksan 32 olsa iyi olur

Gladhron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Onur Şahin
Bu iyi midir? hızı falan yazmıyor ama? bir de kasa seçiminde bulunabilir misiniz?

MSI Pro B650M-B AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart​

sadece b650 anakart yapman yeterli a serisi o.c için pek iyi değil rami 32değilde eğer sadece oyun oynicaksan 16gb yeterli olur render tarzı şeyler yapıcaksan 32 olsa iyi olur
7500f için ekstra soğutmaya gerek var mı hava veya sıvı? Oyun oynayacağım sistemle, renderla falan işim yok dediğiniz gibi şimdilik 16gb ram de alabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
kemal kılıçdaroğlu

Gladhron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Onur Şahin

bu fazlasıyla yeterli

dediğin anakart yeterli hayırlı olsun
Maalesef bu soğutucu özelleştirmede yok, bir tek kasa seçimim kaldı, hava soğutucu olarak stok fan kullansam sorun yaşar mıyım? 7500f için araştırdığımda çok fazla ısınmadığını ekstra soğutucuya gerek olmadığını yazmışlardı ama hala emin değilim. İhtiyacı olduğunu düşünüyorsanız siteden özelleştirmelere bakarak söyleyebilir misiniz soğutucuyu ve kasa seçimi lütfen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
kemal kılıçdaroğlu
df dc36mm argb sıvı soğutma yazıyo onu seç

Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
kemal kılıçdaroğlu
bütün kasalar güzel aslında ayrıca kalitelide sen bak en beğendiğini al ben aigo olanı beğendim ama benim görüşüm ayrıca fsp varken aigo düşük onun yanında

Gladhron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Onur Şahin
bütün kasalar güzel aslında ayrıca kalitelide sen bak en beğendiğini al ben aigo olanı beğendim ama benim görüşüm ayrıca fsp varken aigo düşük onun yanında
Hocam indirim vardı, gözümü kararttım bu sistemi aldım, 32gb ram ve 1tb ssd özelleştirmesiyle 51.700tlye geldi, parçaları daha kaliteli asus, ekran kartı yine asusun 4070ti super modeli, ne dersiniz iyi yapmış mıyım?

Diğerine 42,43 vereceğime buna 51700 verdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,310
Üyeler
159,307
Son üye
Volkan Bilir
Top Bottom