Evet muhtemelen ama satıcıya ne demeliyim anakartı alıp yaptırmalımıyım bu durumlar hep beni bulur zatenKısa devre yapmış olabilir anakart.
Kötü olmuş hocam satıcının yanında çalıştığını denediyseniz ve çalıştıysa sizin elinizde patladığı doğru bir gerçektir o yüzden bilemiyorum satıcı ile alakası yok gibi bu durumunEvet muhtemelen ama satıcıya ne demeliyim anakartı alıp yaptırmalımıyım bu durumlar hep beni bulur zaten
Anakart başta çalışıyor muydu? Sen anakartı satıyor musun alıyor musun? Aranızda anlaşın halledersiniz.Evet muhtemelen ama satıcıya ne demeliyim anakartı alıp yaptırmalımıyım bu durumlar hep beni bulur zaten
Param güvende ile başka bi ilden aldımKötü olmuş hocam satıcının yanında çalıştığını denediyseniz ve çalıştıysa sizin elinizde patladığı doğru bir gerçektir o yüzden bilemiyorum satıcı ile alakası yok gibi bu durumun
Anakartı aldıydım test ediyodum ve elektrik gitti kart gittiAnakart başta çalışıyor muydu? Sen anakartı satıyor musun alıyor musun? Aranızda anlaşın halledersiniz.
Başta çalışıyorsa ya öyle alacaksın ya da yaptırıp teslim edeceksin yoksa olmaz.Anakartı aldıydım test ediyodum ve elektrik gitti kart gitti
En ucuzu hangisi olur hocam ecs h61 modelBaşta çalışıyorsa ya öyle alacaksın ya da yaptırıp teslim edeceksin yoksa olmaz.
Bozulmamış olabilir kısa devreyi bilgisayarcı çözebilir bence sen arkadaşla konuş durumu önce.En ucuzu hangisi olur hocam ecs h61 model
Ne yapcağımı şaşdım kaldım acaba ne kadar tutar yaptırması fiyat tahmininiz varmıdır eski anakart sonuçtaBozulmamış olabilir kısa devreyi bilgisayarcı çözebilir bence sen arkadaşla konuş durumu önce.
vala bence o anakartla kimse uğraşmaz kaça aldınNe yapcağımı şaşdım kaldım acaba ne kadar tutar yaptırması fiyat tahmininiz varmıdır eski anakart sonuçta
Valla bu bozuk diye param güvendeden iade etsen sahibinden seni haklı bulur parayı iade eder ama ahlaken senin bozduğun bir anakart için satanı suçlamak ne kadar mantıklı dersen bence çok ahlaksız bir hareket olur.Param güvende ile başka bi ilden aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anakartı aldıydım test ediyodum ve elektrik gitti kart gitti