Anakartı denerken elektrik gidince bozuldu

yusufcn13

80+
Reaksiyon skoru
1
Sahibinden'den aldığım anakartı denerken elektrik gitti geldiğinde ise pcyi denedim açılmadı eski anakartta denedim açıldı ne yapmalıyım

Evet muhtemelen ama satıcıya ne demeliyim anakartı alıp yaptırmalımıyım bu durumlar hep beni bulur zaten
Kötü olmuş hocam satıcının yanında çalıştığını denediyseniz ve çalıştıysa sizin elinizde patladığı doğru bir gerçektir o yüzden bilemiyorum satıcı ile alakası yok gibi bu durumun

Kötü olmuş hocam satıcının yanında çalıştığını denediyseniz ve çalıştıysa sizin elinizde patladığı doğru bir gerçektir o yüzden bilemiyorum satıcı ile alakası yok gibi bu durumun
Param güvende ile başka bi ilden aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart başta çalışıyor muydu? Sen anakartı satıyor musun alıyor musun? Aranızda anlaşın halledersiniz.
Anakartı aldıydım test ediyodum ve elektrik gitti kart gitti

EPS 8 Pin (4+4) CPU ATX Anakart PSU Güç Kaynağı Kablosunu Gpu Güç Kablosu Olarak Taktıysanız Geçmiş Olsun Anakart Çöp Olmuştur.

Garantili ve faturalıysa garantiye verirsiniz bişey olmaz.

konu senle alakalı ama bazen anakartlar kendini kitliyo bozulmamış olabilir bi bakmak lazım

Ne yapcağımı şaşdım kaldım acaba ne kadar tutar yaptırması fiyat tahmininiz varmıdır eski anakart sonuçta
vala bence o anakartla kimse uğraşmaz kaça aldın

Param güvende ile başka bi ilden aldım

Anakartı aldıydım test ediyodum ve elektrik gitti kart gitti
Valla bu bozuk diye param güvendeden iade etsen sahibinden seni haklı bulur parayı iade eder ama ahlaken senin bozduğun bir anakart için satanı suçlamak ne kadar mantıklı dersen bence çok ahlaksız bir hareket olur.

Çevrende tamir eden, anakarttan anlayan bir yer varsa ona ver bir baksın belki ciddi sorunu yoktur kolayca çözer, veya pahalı bir anakart değilse üstüne bir bardak soğuk su iç yeni anakart bak.

Geri