Herkese iyi günler mutlu yıllar elimde Lenovonun 15IRX9 laptopu bulunmakta ve bu laptopun yaklaşık 1 ay önce anakartı yandı ve serviste değişimi yapıldı. Sorunum da işte burada başladı bilgisayarım servisten geldikten sonra bütün oyunlarda işlemcinin sıcaklık sınırı olan 97 derecede çalışmakta ve sürekli thermal throttling yüzünden FPS dropu yaşatmakta. Servisle iletişime geçtim benden bunun videosunu mail atmam gerektiğini söylediler. Sizlere de sormak istiyorum bu sorun serviste düzgün termal macun sürmemekten olma olasılığı nedir? Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Elimdeki cihazın birebir oyun ve sıcaklık incelemesi aşağıda koyduğum linklerdedir. Benim de kendi yaptığım testleri aşağıya bırakacağım. Şimdiden teşekkürler.
Ek: Cihazım servise giderse değişim talep etme hakkım var mı? Alalı 6-7 ay arası bir süre oldu.
Cihazın Youtube İncelemesi:
Benim Yaptığım Testler:
>>>>> PUBG Testi
>>>>> Stalker 2 Testi
>>>>> Cyberpunk 2077 Testi
Not: Bütün oyunların menüsünde dahil işlemci sıcaklığım 97 derece civarlarında gezmektedir.
Ek: Cihazım servise giderse değişim talep etme hakkım var mı? Alalı 6-7 ay arası bir süre oldu.
Cihazın Youtube İncelemesi:
Benim Yaptığım Testler:
Not: Bütün oyunların menüsünde dahil işlemci sıcaklığım 97 derece civarlarında gezmektedir.