Arkadaşlar benim anakart Foxconn markası H55MXV 1. sürüm, BIOS'ta eski sürüm olan bir PC. Şimdi ben bu PC'ye tek parça 8 GB DDR3 1333MHz RAM takabilir miyim? Yoksa çift parça 4 GB(toplam 8) DDR3 1333MHz RAM mi takabilirim?
hocam çook teşekkürler eminim yardımı dokundu bu linklerin. şöyle bir durum var ki benim pcde 2*2gb ddr3 1333mhz vardı bende tek parça 8gb yaptım bunları çıkartıp yenisini taktığımda pc açılmıyor yani bios ve pc özellikleri yazan bölümü geçtiğimde kapanıyor. sorun sizce nerede ? ürün orijinalDDR3 1333MHZ olan:
2 tane 4gb taksan bir sorun olmaz gibi duruyor
1 tane 8gb de takabilirsin
Alıntıyı görüntüle
şurada gerekli bilgiler verilmis:
Kullanım kılavuzu Foxconn H55MXV ( 72 sayfalar)
Kılavuz Foxconn H55MXV. Kılavuzu Foxconn H55MXV ücretsiz olarak görüntüleyin veya sorunuzu diğer kılavuz sahiplerine sorun Foxconn H55MXV.www.kullanimkilavuzu.com.trUser manual Foxconn H55MXV (English - 72 pages)
Manual Foxconn H55MXV. View the Foxconn H55MXV manual for free or ask your question to other Foxconn H55MXV owners.www.manua.ls
Biosta 8gb olan ram gözüküyormuhocam çook teşekkürler eminim yardımı dokundu bu linklerin. şöyle bir durum var ki benim pcde 2*2gb ddr3 1333mhz vardı bende tek parça 8gb yaptım bunları çıkartıp yenisini taktığımda pc açılmıyor yani bios ve pc özellikleri yazan bölümü geçtiğimde kapanıyor. sorun sizce nerede ? ürün orijinal
bilmiorumda şimdi tekrar takıp bakacağım bir kaç yerin fotosunu çekeceğim. sanırım taktığımda bir yerde 8154mb gibi bir şey yazıyordu. eğer yazıyorsa dediğiniz şey ve açılmıyorsa ne yapmam lazım bu durumda ?Biosta 8gb olan ram gözüküyormu