eğer takacak olursam ne kadara mal olur aparat? (pcı slotuna takılıyor değil mi aparat ile?)1 adet M.2 slot var
Mesaj otomatik birleştirildi:
aparat alarak 2. takmanı tavsiye etmem
normal olarak öyle yapacağım fakat m2 performansı gayet tatmin etti 2.yi de m2 yapmak istiyorum pcı aparat taktığımda sağlıklı olur mu?1 tane M2 SSD takabiliyorsun.
Diğerlerini normal SSD olarak tak bence.
Aparat konusunda pek bir bilgim yok yanlış bilgilendirmek istemem fakat okuma değerini belki biraz azaltabilir.normal olarak öyle yapacağım fakat m2 performansı gayet tatmin etti 2.yi de m2 yapmak istiyorum pcı aparat taktığımda sağlıklı olur mu?
ikinciyi m2 yapınca ne olacaknormal olarak öyle yapacağım fakat m2 performansı gayet tatmin etti 2.yi de m2 yapmak istiyorum pcı aparat taktığımda sağlıklı olur mu?
o biraz lükse kaçıyordepolama için kullanacağım fakat dosya aktarımının hızlı olmasını istiyorum
soğutma ve termal padi var ayrıca malzeme kalitesi de yüksek , tam hız veriyor
teşekkür ederimsatın alan birisinin yorumu
Merhaba arkadaşlar. Bu ürünlere bu kadar para vermek gereksiz bence. Üzerinde herhangi bir devre elemanı bulunmuyor. Sadece diskin veriyolunu pci express yoluna uygun şekilde yeniden yapılandırıyor. Bilginiz olsun. Daha yeni ucuz ürünlerde aynı işi yapıyor. Soğutucu için extra bu para verilir mi orası ihtiyaca göre değişebilir.