PSU anakarta göre seçilmez dostum. Zaten 100tl'ye de anca C4 alırsın.Foxconn 2a8c anakarta uygun PSU acil 400 watt 120 100 80 TL arası
4gb ramAnakarta bakarak PSU almanız biraz saçma olabilir . PSU alırken sisteme göre genel olarak PSU seçilir. sistem özelliklerinizi yazarsanız yardımcı olurum
Uymama ihtimali varmış o sıkıntıPSU anakarta göre seçilmez dostum. Zaten 100tl'ye de anca C4 alırsın.
uymama ihtimali yok 20+4 pin çıkışları var psuların yani 20pin anakarta da takılır.4gb RAM
Q8200 işlemci
Gtx 550ti
Foxconn 2a8c
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uymama ihtimali varmış o sıkıntı
Benim anakartım kaç pin?uymama ihtimali yok 20+4 pin çıkışları var psuların yani 20pin anakarta da takılır.
20 de olsa 24 de olsa çalışır anakart sizin elinizdeyken benim saymamı beklemeyin.Benim anakartım kaç pin?
400 watt alıcam ben tmamdırO fiyata güç kaynağı alırsanız, elinizde kalma ihtimali yüksek. Dün de birisi 50-60 liralık güç kaynağı fotoğrafı paylaşıyordu. Yoksa o kişi siz misiniz? FPS marka güç kaynağı alabilirsiniz. 450W veya üzeri daha iyi olur. Ekran kartınız için en az 400W güç kaynağı tavsiye ediliyor.