Adam de deneyeceği için soruyorAnakartının CPU destek listesine baktım, herhangi bir Xeon işlemci destekleniyor olarak gözükmüyor. Taktığında çalışmasının veya çalışsa bile %100 düzgün çalışmasının garantisini veremem, anca alıp kendin deneyeceksin.
P7Q57-M DO - Support
www.asus.com
Diyelim Ki Aldım Olmadı Ucuz Bir Anakart Önerir misin ? Ama Gerçekten Ucuz Olsun Bütçemi Daha Da Artırmak İstemiyorum Çünkü Daha Ekran Kartı AlacamAnakartının CPU destek listesine baktım, herhangi bir Xeon işlemci destekleniyor olarak gözükmüyor. Taktığında çalışmasının veya çalışsa bile %100 düzgün çalışmasının garantisini veremem, anca alıp kendin deneyeceksin.
P7Q57-M DO - Support
www.asus.com
Valla Xeon işlemcileri doğrudan destekleyen bir LGA 1156 anakart bilmiyorum, üzgünüm.Diyelim Ki Aldım Olmadı Ucuz Bir Anakart Önerir misin ? Ama Gerçekten Ucuz Olsun Bütçemi Daha Da Artırmak İstemiyorum Çünkü Daha Ekran Kartı Alacam
TeşekkürlerValla Xeon işlemcileri doğrudan destekleyen bir LGA 1366 anakart bilmiyorum, üzgünüm.
i7 870 e geç xeon x3440 yerineArkadaşlar şuanki işlemcim i5@650 bunu değiştirip xeon x3440 veya x3470 alacam fakat her anakarta uyumlu değilmiş yani desteklemiyormuş
Anakartım şu : Asus P7Q57 M DO Sizce destekliyor mudur
i7 870 de mesela gtx 1030 1050 750 ti vb ekran kartlarında darboğaz yaşamam değilmi çünkü ekran kartı da alacami7 870 e geç xeon x3440 yerine
bilmiyorum lütfen önce youtube den araştırıp sonra konu açıni7 870 de mesela gtx 1030 1050 750 ti vb ekran kartlarında darboğaz yaşamam değilmi çünkü ekran kartı da alacam