Neler Yeni

Anakartımda Statik Elektrik

serhatblm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Serhat Bilim
Merhabalar herkese, bugün bi aptallık yaptım borçla zar zor aldığım anakartı halının üstüne koydum ve nemli ellerimle statik poşedine geri koydum. Bunları yaptıktan sonra aklıma geldi statik elektrik mevzusu, ilk defa toplamanın heyecanıyla yaptım ve şuan sinirim çok bozuk. Kartı test edemiyorum çünkü sistemi toplarken ilk olarak anakartı aldım. Kart çöp olmuş mudur? daha dün aldım. Sinirlerim bozuldu harbi harbi kötü durumdayım. (Anakart b450m s2h v2)

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Merhabalar herkese, bugün bi aptallık yaptım borçla zar zor aldığım anakartı halının üstüne koydum ve nemli ellerimle statik poşedine geri koydum. Bunları yaptıktan sonra aklıma geldi statik elektrik mevzusu, ilk defa toplamanın heyecanıyla yaptım ve şuan sinirim çok bozuk. Kartı test edemiyorum çünkü sistemi toplarken ilk olarak anakartı aldım. Kart çöp olmuş mudur? daha dün aldım. Sinirlerim bozuldu harbi harbi kötü durumdayım. (Anakart b450m s2h v2)
bir şey olmamıştı büyük ihtimal günümüzdeki kartlar statik elektiriğe karşı korumalı genel olarak inş bir şey yoktur

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Sakin ol öncelikle. Bir şey olduğunu sanmıyorum. İlk pc topladığımda ben de çok korkmuştum. Sakin olun yeter.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Kartlar statik elektriğe dayanıklıdır .

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Günümüzdeki kartlar statik elektriğe dayanıklı genelde, bir şey olmamıştır bence. Sakin olun.

serhatblm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Serhat Bilim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gittim paketten çıkartmadan statik önleyici poşeti elleyerek ucunu büyük metal kapıya deydirdim. Umarım sıkıntı çıkmaz bi nebze rahatladım. Garanti bakar mı sorun çıkarsa? (Bu arada evimizin yerleri sunta değil direk tahta belki bir yardımı olmuştur elektriklenme açısından bunu sistemi toplayınca göreceğim :/

Top Bottom