Neler Yeni

Anakartımda yeterli fan girişi ve fan rgb girişi yok

ZetroQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
abdullah
3 fanlı sıvı soğutma kullanıyorum fakat 2 tanesi için yer var 3.sü çalışmıyor rgbleri için zaten yer kalmadı başka şeyler takılı nası bir çözüm bulabilirim çoklayıcı fln mı almam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz

3 fanlı sıvı soğutma kullanıyorum fakat 2 tanesi için yer var 3.sü çalışmıyor rgbleri için zaten yer kalmadı başka şeyler takılı nası bir çözüm bulabilirim çoklayıcı fln mı almam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz
çoklayıcı alıcan bazen soğutucu alınca kutudan çıkıyor

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Melih Baygör
tüm fanları birbirine bağlayıp cpu fan kısmını tek kablo olarak bağlaman lazım, soğutucu markası nedir?

ZetroQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Melih Baygör
tüm fanlar birbirine seri bağlıdır hocam. pompaya en yakın olan fanın kablosunu da anakart üzerindeki cpu fan soketine, pompa üstünde 4pin kablo var ise de, aio pump soketine bağlayacaksın. anakart marka modeli ile youtube üzerinde arama yap illa ki kurulum videosu vardır. sıvı soğutma fanları anakarta tek tek bağlanmaz.

eğer 2. el aldıysan ve kutuda fan çoklayıcı olması gerekirken çıkmadıysa da, fan ve rgb çoklayıcı alman lazım.

kutu içeriğinde (1 to 3 Fan PWM cable x 1) 3 fan soketini tek fan soketine çeviren kablo çıkması lazım.

Örnek: https://www.akakce.com/sata-kablo/e...plitter-kablosu-4-port-fiyati,1597323837.html

ZetroQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
abdullah
tüm fanlar birbirine seri bağlıdır hocam. pompaya en yakın olan fanın kablosunu da anakart üzerindeki cpu fan soketine, pompa üstünde 4pin kablo var ise de, aio pump soketine bağlayacaksın. anakart marka modeli ile youtube üzerinde arama yap illa ki kurulum videosu vardır. sıvı soğutma fanları anakarta tek tek bağlanmaz.

eğer 2. el aldıysan ve kutuda fan çoklayıcı olması gerekirken çıkmadıysa da, fan ve rgb çoklayıcı alman lazım.

kutu içeriğinde (1 to 3 Fan PWM cable x 1) 3 fan soketini tek fan soketine çeviren kablo çıkması lazım.

Örnek: https://www.akakce.com/sata-kablo/e...plitter-kablosu-4-port-fiyati,1597323837.html

MSI Pro B650m-b Ddr5 Amd B650 Am5 anakart MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu sıvı soğutma bu fan yerini doğru takmadığım için sadece 2 tanesi çalışıyor yani dimi hocam onun için ek bi aparat almama gerek var mı sadece rgbleri için mi almalıyım​

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Melih Baygör
hocam kutu içeriğinden az önce attığım gibi bir çoklayıcı çıkması lazım. ona tüm fanları bağla ve diğer ucunu anakarta tak. cpu fan soketi olacak. rgb için de hepsini uç uca bağla anakartın 3 pin rgb yuvasına tak.

ZetroQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
abdullah
hocam kutu içeriğinden az önce attığım gibi bir çoklayıcı çıkması lazım. ona tüm fanları bağla ve diğer ucunu anakarta tak. cpu fan soketi olacak. rgb için de hepsini uç uca bağla anakartın 3 pin rgb yuvasına tak.
kutu içeriğinden çıkmadığı için satın aldım teşekkür ederim yardım için

Caspian91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Hazar Salman
Kutu içeriğinden çıkıyor olması lazım çok enteresan. Nerden almıştınız soğutucuyu? Aynısını kullanıyorum parçalar eksiksiz gelmişti.

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Melih Baygör
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,927