Neler Yeni

ANAKARTIMDAN KIVILCIM ÇIKTI

Aanteroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir
Merhaba arkadaşlar dün bilgisayarımı açıyım dedim tuşa bastım fakat yarım saniyelik bir çalıştı geri kapandı ve sanırım kıvılcım çıktı. Araştırdım güç kablosunu çıkarttım taktım olmadı, şalterleri indirdim kaldırdım olmadı, ramlari çıkartıp taktım olmadı, 1-2 dakika güç tuşuna basılı tutarak içindeki enerjiyi atın diye yazı okudum onu da yaptım olmadı ve son bir kez daha tuşa basınca tekrar kıvılcım çıktı. Yarın götürücem bilgisayarcıya fakat ben anakarttan olduğunu düşünüyorum. Ne yapmam lazım? Parçalar zarar görmüş müdür?
Anakart modeli: Aorus B760M AORUS ELİTE AX DDR5

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar dün bilgisayarımı açıyım dedim tuşa bastım fakat yarım saniyelik bir çalıştı geri kapandı ve sanırım kıvılcım çıktı. Araştırdım güç kablosunu çıkarttım taktım olmadı, şalterleri indirdim kaldırdım olmadı, ramlari çıkartıp taktım olmadı, 1-2 dakika güç tuşuna basılı tutarak içindeki enerjiyi atın diye yazı okudum onu da yaptım olmadı ve son bir kez daha tuşa basınca tekrar kıvılcım çıktı. Yarın götürücem bilgisayarcıya fakat ben anakarttan olduğunu düşünüyorum. Ne yapmam lazım? Parçalar zarar görmüş müdür?
Kasa içindeki tüm parçalar gitmiş olabilir anakartta öyle bişey olacağını sanmıyorum PSU olayı gibi geldi

Checkmate

80+ Silver
bilgisayarcıya götürme hocam anakartta sıkıntı var gibi direkt garantiye ver anakartı bilgisayarcının yapacağı iş değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,773
Üyeler
159,670
Son üye
cayli73
Top Bottom