Kaliteli bir dongle ise taktığın gibi PC ye Bluetooth özelliği gelir.anakartım gigabyte h610m h v2 ddr4 ve bluetooth a sahip değil. USB bluetooth alsam ve taksam anakarta driver kurmam gerekirmi, gerekirse nasıl yapıcam
önerebilir misiniz? kaliteli dongelKaliteli bir dongle ise taktığın gibi PC ye Bluetooth özelliği gelir.
peki varmı indirip rahat çalıştırabileceğim driver, yoksa bluetooth desteklemeyen bir anakart olduğu için herhangi bir driver ile çalışmaz mı?Kaliteli bir dongle ise taktığın gibi PC ye Bluetooth özelliği gelir.
SORUNSUZ ÇALIŞIRMI BLUETOOTHGenelde küçük USB şekilnde oluyolar. Bunları bilgisayarına taktığında CD şekilnde gözüküyo ve üstüne tıkladığında normal bi setup şeklinde driverını kuruyosun. Sonrasında wifi ya da bluetooth şeklinde gözüküyo sanırım.
Direkt takıyorsun özellik geliyor işte driver falan yüklemedim ben hiç.önerebilir misiniz? kaliteli dongel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki varmı indirip rahat çalıştırabileceğim driver, yoksa bluetooth desteklemeyen bir anakart olduğu için herhangi bir driver ile çalışmaz mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
SORUNSUZ ÇALIŞIRMI BLUETOOTH
Bunu kullanıyorum tavsiye ederimkaliteli olandan önereilirmisiniz yada sizin kullandığınızdan bide bluetooth 5 mi
UB500 bakabilirsin.kaliteli olandan önereilirmisiniz yada sizin kullandığınızdan bide bluetooth 5 mi