Neler Yeni

Anakartın desteklemediği işlemciyi takmak?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Arif Enes
Anakartım GA-VM900M ve E7500 işlemciyi desteklemiyor. İşlemciyi anakarta taktım ve bilgisayar sorunsuz açıldı. Denetim masasında hala eski işlemci ismi gözüküyor ama AIDA64 ve CPU-Z programlarında E7500 gözüküyor. Bu şekilde kullanırsam bir sorun çıkar mı?

NeonPeekr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Efe Benzil
Anakartım GA-VM900M ve E7500 işlemciyi desteklemiyor. İşlemciyi anakarta taktım ve bilgisayar sorunsuz açıldı. Denetim masasında hala eski işlemci ismi gözüküyor ama AIDA64 ve CPU-Z programlarında E7500 gözüküyor. Bu şekilde kullanırsam bir sorun çıkar mı?
hiçbir sorun çıkmaz bizzat denediğim için diyorum

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Dr Luciano
Sorun olmaz...

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Arif Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiçbir sorun çıkmaz bizzat denediğim için diyorum
Aklıma takılan bir şey var.
E7500'ı taktıktan sonra Windows açılış logosunun altında yuvarlaklar daha hızlı hareket ediyordu ve az önce Most Wanted 2005'e girdim ve sanki diğer arabalar NPC'lerde daha hızlı hareket ediyormuş gibi bu normal mi?
Önceki işlemcime göre fark edilir bir oyun performansı oldu.

Berjriko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Berk Korkmaz
Soketleri aynı ise takabilirsin fakat bazı anakartlarda soketleri aynı olsa bile görüntü gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Arif Enes
Soketleri aynı ise takabilirsin fakat bazı anakartlarda soketleri aynı olsa bile görüntü gelmiyor
Görüntüde bir sıkıntı yok dediğim gibi sadece animasyonlar vs. 2x de video izliyormuşum gibi. Zamanla bir sıkıntı çıkarmayacak ise benim için sorun yok.

Aykut D.

80+ Gold
Aklıma takılan bir şey var.
E7500'ı taktıktan sonra Windows açılış logosunun altında yuvarlaklar daha hızlı hareket ediyordu ve az önce Most Wanted 2005'e girdim ve sanki diğer arabalar NPC'lerde daha hızlı hareket ediyormuş gibi bu normal mi?
Önceki işlemcime göre fark edilir bir oyun performansı oldu.
Sistemin stabil olmadığını gösterir muhtemelen mw oynarken lag da giriyordur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende pc de o.c yaptığım zaman sorun çıkaran ramimin yaptığı hatanın aynısı sanki oyun 2X hızında değilmi?

Bende pc de o.c yaptığım zaman sorun çıkaran ramimin yaptığı hatanın aynısı sanki oyun 2X hızında değilmi?
Anakart desteklemiosa deneme bende ona benzer bisi yapmıştım aynı hata

Bendede 2. Nostalji pc config ise
P5k se anakart
Q9400 2.6 base 3.7 o.c
5gb ram (daha sonra 2+2 daha ekleyip 8gb olcak)
Rx560 4gb
WD Green 120gb sata ssd
FSP 350 HCN model 80+ psu

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Arif Enes

Aykut D.

80+ Gold
Lag vs. yok yağ gibi akıyor oyun.
Ekran Kartına msı afterburner ile oc yapmıştım bundan dolayı da olabilirmi?
Yağ gibi akıyorsa sorun yoktur ama yinede bi nolur nolmaz furmark testine sokup stabilitesini anlayabilirsiniz.

Bende o chipset e sahip bir anakart var desteklermi bilemem ama bir yerden q6600 denk getirip deneyin 2 kat performansın artar

Son düzenleme:
Top Bottom