Neler Yeni

android 12 almayacak cihazlar ile ilgili

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
orta seviye android telefon kullanan arkadaşlara geçmiş olsun orta seviye android telefonların %99 u android 12 almayacak sanki çok stabil bir yazılım sunuyorlarmış gibi birde orta seviye android telefonların ömrü bitti
iphone>android

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Boşverin hocam anlamaz. Her malın bir ömrü var apple ölümsüz telefon yapmıyor sadece uzun ömürlü yapıyor
Ulan ölene kadar kullanılır mı diyorum. İp7 ömrü de sınırda. 5 yıl olmuş. 2 yılda bir telefon alıyorsunuz. Biri gelmiş 7 yıllık ip6 kasıyor diyor. Yapma ya. 7 yıl olmuş.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şu güncelleme almayan cihaz öldü bitti kafasından kurtulun artık. Andriod 8 kullanıyorum telefonumda ama hala işimi görüyor. Hani ömrü bitmişti?
Android telefonda (hepsini kastetmiyorum) bazılarında üst seviye güncelleme gelince telefon daha çok yavaşlıyor. Geçen gün j8 telefonun android 10 geldikten sonra kat be kat yavaşladığını ve daha çok kötüleştiğini söyledi bu benim eski telefonumda da aynıydı iphone bu konuda optimizasyonu da iyileştiriyor ve geliştiriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ulan ölene kadar kullanılır mı diyorum. İp7 ömrü de sınırda. 5 yıl olmuş. 2 yılda bir telefon alıyorsunuz. Biri gelmiş 7 yıllık ip6 kasıyor diyor. Yapma ya. 7 yıl olmuş.
Yapmayın yaa siz ne kadar güzel konuşuyorsunuz . Sonra sizin gibiler forumda 3 5 uyarım var hepsi boş yere diyor

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Android telefonda (hepsini kastetmiyorum) bazılarında üst seviye güncelleme gelince telefon daha çok yavaşlıyor. Geçen gün j8 telefonun android 10 geldikten sonra kat be kat yavaşladığını ve daha çok kötüleştiğini söyledi bu benim eski telefonumda da aynıydı iphone bu konuda optimizasyonu da iyileştiriyor ve geliştiriyor.
Doğru güncelleme aldığı zaman yavaşlama oluyor ama onu telefonu sıfırlayarak düzeltebiliyorsunuz. En azından ben o yöntemle sorunu çözmüştüm. Android sistemi ram tüketen bir sistem olduğu için orta-alt segment cihazlarda sorun yaşatabiliyor.
Benim anlatmak istediğim her elektronik cihaz için geçerli. 1 sene bile geçmeden yenisi çıktığında eskisine çöp gözüyle bakılmaya başlandı. Bu değirmenin suyu nereden geliyor? Millet nasıl her sene yenisini alabiliyor?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
iPhone 6. 7 yıl önce çıktı. 7 yıl önce aldığımız general mobile a Mesajlar gelmiyor
general mobile ile iphone kıyaslayan adamla tartışılmaz diyecektim de ban yemiş :D

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Doğru güncelleme aldığı zaman yavaşlama oluyor ama onu telefonu sıfırlayarak düzeltebiliyorsunuz. En azından ben o yöntemle sorunu çözmüştüm. Android sistemi ram tüketen bir sistem olduğu için orta-alt segment cihazlarda sorun yaşatabiliyor.
Benim anlatmak istediğim her elektronik cihaz için geçerli. 1 sene bile geçmeden yenisi çıktığında eskisine çöp gözüyle bakılmaya başlandı. Bu değirmenin suyu nereden geliyor? Millet nasıl her sene yenisini alabiliyor?
Ben telefonumu takas ettim direk . Kat be kat iyi geldi şuanda bana şarj harici . Değirmenin suyu konusunda hocam valla ben çalışarak aldım diğerini de bunun yerine başka alacaktım takas ettim daha iyi oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

general mobile ile iphone kıyaslayan adamla tartışılmaz diyecektim de ban yemiş :D
Bende diyorum neden bildirim gelmedi ama modlar her daim işinin başında

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben telefonumu takas ettim direk . Kat be kat iyi geldi şuanda bana şarj harici . Değirmenin suyu konusunda hocam valla ben çalışarak aldım diğerini de bunun yerine başka alacaktım takas ettim daha iyi oldu
Güle güle kullan hocam. Sen takas ettim aldım diyorsun. İnsanlar mesela İphone 11 varken hemen gidip satıp 12 almaya. Sonra konular görüyoruz ailem şunu almıyor bunu almıyor diye. Yetinmeyi bilmiyoruz çoğu zaman.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Güle güle kullan hocam. Sen takas ettim aldım diyorsun. İnsanlar mesela İphone 11 varken hemen gidip satıp 12 almaya. Sonra konular görüyoruz ailem şunu almıyor bunu almıyor diye. Yetinmeyi bilmiyoruz çoğu zaman.
Hocam samsung m10 ile mi 8 lite takas ettim bir iki sene sonra değiştirmeyi düşünüyorum. İlk sahibi de eniştem 2 senedir onda 2.telefon olarak kullanıyordu zaten telefonda boştu benim telefon ile takas ettik teşekkürler bu arada. İlk telefonumda note 3tü 2017den 2019a kadar kullandım benden önce de 3 yıl kullanılmıştı. Şuanda hala çekmecemde duruyor bataryası ölü ekranı çatlak beş dakika şarj etsem açılır derecede.
Yetinmeyi bilmiyoruz evet haklısınız bu konuda

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
bir ara ben de öyleydim. yenisi çıkınca dayanamaz gider alırdım. daha sonradan aklım başıma geldi. bütün telefonlar temelde aynı. hepsiyle aynı işi yapıyorsun. 3 yıldır aynı telefonu kullanıyorum. hayatımda ilk defa bu kadar uzun sürdü bir telefonla ilişkim :D

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam samsung m10 ile mi 8 lite takas ettim bir iki sene sonra değiştirmeyi düşünüyorum. İlk sahibi de eniştem 2 senedir onda 2.telefon olarak kullanıyordu zaten telefonda boştu benim telefon ile takas ettik teşekkürler bu arada. İlk telefonumda note 3tü 2017den 2019a kadar kullandım benden önce de 3 yıl kullanılmıştı. Şuanda hala çekmecemde duruyor bataryası ölü ekranı çatlak beş dakika şarj etsem açılır derecede.
Yetinmeyi bilmiyoruz evet haklısınız bu konuda
İyi yapmışsınız takas işini. Bilgisayar gibi değiller sonuçta yapılabilecek işlemler kısıtlı. O yüzden hep güncel cihaz almak saçma bana göre.
bir ara ben de öyleydim. yenisi çıkınca dayanamaz gider alırdım. daha sonradan aklım başıma geldi. bütün telefonlar temelde aynı. hepsiyle aynı işi yapıyorsun. 3 yıldır aynı telefonu kullanıyorum. hayatımda ilk defa bu kadar uzun sürdü bir telefonla ilişkim :D
Aynen öyle hocam kısıtlı işlemler yapılıyor sonuçta. Bir kaç program mesaj ve alo demek için binlerce lira vermek saçma bana göre :D

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İyi yapmışsınız takas işini. Bilgisayar gibi değiller sonuçta yapılabilecek işlemler kısıtlı. O yüzden hep güncel cihaz almak saçma bana göre.

Aynen öyle hocam kısıtlı işlemler yapılıyor sonuçta. Bir kaç program mesaj ve alo demek için binlerce lira vermek saçma bana göre :D
Hocam bir telefonda benim adıma olması gereken her şey var telefonda yetiyor da . Bilgisayar konusunda da bana yetiyor zaten. Ama her sene telefon almak çok saçma bence bir telefon en az 2 3 yıl götürmeli

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

zaten genelde bunun kamerası daha iyi, yenisi çıktı kamerası daha iyi, yenisi çıktı kamerası daha iyi diye yenilerini alıyordum. şimdi mi8 kullanıyorum, yenileri saçma sapan 40-50-100mp kameralarla çıkıyor. o yüzden sevmiyorum. mp az olması telefon kameralarında daha iyi. bende 12mp kamera var mis gibi çekiyor.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
saçma sapan 40-50-100mp kameralarla çıkıyor. o yüzden sevmiyorum. mp az olması telefon kameralarında daha iyi. bende 12mp kamera var mis gibi çekiyor.
Fiyatı yükseltmek ve kullanıcıyı kendine çekmekten başka bir işe yaramıyor zaten. Normal bir insan aradaki farkı anlayamaz. Markalar abartmaya başladılar mega piksel işini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,643
Üyeler
162,722
Son üye
piricat
Top Bottom