Neler Yeni

Yardım Samsung mu iPhone mu ?

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
XXXX
Bütçe
60000
Arkadaşlar 60 k bütçem var iPhone 16 alicaktim fakat o parayı verip 60 Hz almak beni kötü hissettirdi pro serisi çok pahalı Samsung un çok daha iyi olduğunu biliyorum çoğu özellikte ama iPhone daha önce kullanmadığım dan iPhone alasım var

Düzenleme: iPhone 16 alıp seneye s25 serisine gelebilirim takas desteği ile veya satarım

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
BYsimiti
iphone al sat olmasa asla alınmaya değmez ama uzun süre kullancaksan samsung al son teknoloji

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Erdem
Arkadaşlar 60 k bütçem var iPhone 16 alicaktim fakat o parayı verip 60 Hz almak beni kötü hissettirdi pro serisi çok pahalı Samsung un çok daha iyi olduğunu biliyorum çoğu özellikte ama iPhone daha önce kullanmadığım dan iPhone alasım var
Hocam benim telefon Samsung 120hz var ama kullanmıyorum lazım olmuyor benim gibi takıntın yoksa veya lazım değilse Iphone 16 al ben de merak ettiğim için Iphone'a geçeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Taha
iphone hevesin var ise alabilirsin ne de olsa rahatlıkla satabileceğin bir telefon, denersin beğenmez isen satıp samsung alabilirsin

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Murat Aslan
Eğer Hinduizm dinine sahip olup reenkarnasyona inanmıyorsan aklında ne varsa onu gerçekleştir gönlünde apple varsa apple al

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Android ≠ Samsung. Başlığı düzelt bence

Fanzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enis

Düzenleme: iPhone 16 alıp seneye s25 serisine gelebilirim takas desteği ile veya satarım
60k bütçem olsa 30-35 aralığına yd 24 ultra alırım geri kalan parayı da pavyonda yerim

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
XXXX
60k bütçem olsa 30-35 aralığına yd 24 ultra alırım geri kalan parayı da pavyonda yerim
Yd almicam kesinlikle uğraşmayı sevmiyorum zaten alırsam 3x taksitle alicam

yusuffi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yusuf
60k bence gereksiz bi telefon için 25k'ya s24 fe alabilirsin. Şahsi görüşüm lütfen linçlemeyin

PsychooS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Furkan Tetik
Bana göre düz Iphone lar para israfı gibi geliyor ve daha önce android kullanıyorsan çoğu şeyde özgürlük kısıtlayabiliyor 6 ay kadar önce 13 pro aldım ama android bana daha özgür geldi s24 ultraya geçtim sonra farkettim ben Iphone sevmiyorum o kadar paramı alıyor ve bana ne sunuyor diye baktım yine android daha ağır bastı ama yine de kullanmak istersen dene beğenmezsen sat

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
XXXX
14 pro veya 16 olacak olursa da banada çok garip geliyo telefona 60 k para vermek babam mesela ben gidip reeder alicam 5 k diyo parası olmasına rağmen
Mesaj otomatik birleştirildi:

iPhone alıp satacağım büyük ihtimalle sevmezsem satacağım

Top Bottom