Neler Yeni

Android Android telefondan ingilizce konuşma sesleri geliyor.

Osman0183

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Osman Bey
Telefonda kulaklıktan hiç bir şey açık değilken baktım ingilizce konuşma sesi geldi altıma ettim afedersiniz sonra yanlış duydum herhalde dedim bekledim biraz azımla çıkardığım sesi telefondan duydum sonra hışırtı sesi gibi birşeyde duydum kanım dondu neyse formatladım telefonu şimdi bir şey yok gibi sizce bu virüsmüydü neydi internetten baktım bu tür hışırtı falan telefonda olursa dinleniyorsunuz demektir yazıyordu benimde numaram yok yani sim kartı yok telefonda bilgisayarda da böyle şeyler olmuş başka forum sitelerinde gördüm radyo dalgası mıdır nedir ondan oluyor galiba yazmışlar.
Sizce bu virüsmü ben mi yanlış duydum yoksa radyo dalgası falan mı dedikleri gibi. Formatladım telefonu virüs ise bu seslerin sebebi bir şey kalmışmıdır.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bir şey olmamış. Huaweilerde vs. erişilebilirlik kısayolu var onda da talkback var açarsan telefon her bastığın yeri tek tek okur.
Formatlamana gerek yokmuş aslında. Virüs değil ayrıca telefonun bir uygulaması gibi düşün her akıllı telefonda var.

Osman0183

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Osman Bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir şey olmamış. Huaweilerde vs. erişilebilirlik kısayolu var onda da talkback var açarsan telefon her bastığın yeri tek tek okur.
Formatlamana gerek yokmuş aslında. Virüs değil ayrıca telefonun bir uygulaması gibi düşün her akıllı telefonda var.
Yoo o değil bu saçma sapan konuşma sesiydi resmen biryerede basmıyordum öyle bir şey olsa farkederim biliyorum o dediğini. Telefondan donanımsal olarak çok anlamasamda yazılımsal olarak biliyorum 3 ihtimal var yazdığım gibi virüs,yanlış duymuş olabilirim o psikoloji ile, veya internette yazdığı gibi radyo dalgası vb o mesele galiba.
Ben şimdi bi süre g*t korkusundan telefondan ayıramayacagim gozumu

Son düzenleme:

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Engelli modu ya da Google Asistan falan açık değilse, normal bir durum değil bence.

Osman0183

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Osman Bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
.......p

Son düzenleme:
Top Bottom