Neler Yeni

Yardım Androidden iphoneye geçerken nelere dikkat etmeliyim?

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
Bütçe
25000
Az sonra iphone 13 pro max almaya gideceğim. Yurt dışı 128gb 23040tl.

Şuanki telefonumdaki medya dosyalarını bilgisayara yedekledim fakat whatsapp mesajları, normal mesajlar, google play ilerlemeleri vb. Bunlar için ne yapmam gerekli. Ve ilk kez iphone kullanacağım için bilmiyorum. Aldıktan sonra ne yapmam gerekiyor.

Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim.

şahin doğan

80+ Platinum
Onlar için bir şey yapmazsın diye biliyorum. Farklı programlar var ama 1 tane bile işe yarayan görmedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
Az sonra iphone 13 pro max almaya gideceğim. Yurt dışı 128gb 23040tl.

Şuanki telefonumdaki medya dosyalarını bilgisayara yedekledim fakat whatsapp mesajları, normal mesajlar, google play ilerlemeleri vb. Bunlar için ne yapmam gerekli. Ve ilk kez iphone kullanacağım için bilmiyorum. Aldıktan sonra ne yapmam gerekiyor.

Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim.
merhaba hayırlı olsun öncelikle ne olur ne olmaz google fotoğraflardan yedekle fotoğraf videolaro sonrasında kayıtlı nuamraları simde kayıtlı olmasına dikkat et sim takınca direk iphoneye numaralar gelir bu sayede gerekli şifrelerini not et kenara geri kalanalrda ufak tefek şeyler zamanla çözersin hocam

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
WhatsApp Mesajları:
  • WhatsApp mesajlarını aktarmak için "Move to iOS" uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • iPhone'a geçmeden önce, Android cihazınızdaki WhatsApp uygulamasını güncelleyin.
  • WhatsApp'ı açın, Ayarlar > Sohbetler > Sohbet Yedeği menüsünden Google Drive’a yedek alın.
  • iPhone'da WhatsApp’ı kurduktan sonra, kurulum sırasında çıkan seçeneklerle yedeğinizi geri yükleyin.
Diğer Uygulama Verileri:
  • Google Hesabınızla senkronize olan veriler (kişiler, takvimler, vb.) Move to iOS uygulamasıyla aktarılabilir.
  • Bulut tabanlı uygulamaları (Google Drive, Dropbox, vs.) kullanıyorsanız, bu verileri yeni telefonunuzda aynı uygulamalar üzerinden erişebilirsiniz.

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
WhatsApp Mesajları:
  • WhatsApp mesajlarını aktarmak için "Move to iOS" uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • iPhone'a geçmeden önce, Android cihazınızdaki WhatsApp uygulamasını güncelleyin.
  • WhatsApp'ı açın, Ayarlar > Sohbetler > Sohbet Yedeği menüsünden Google Drive’a yedek alın.
  • iPhone'da WhatsApp’ı kurduktan sonra, kurulum sırasında çıkan seçeneklerle yedeğinizi geri yükleyin.
Diğer Uygulama Verileri:
  • Google Hesabınızla senkronize olan veriler (kişiler, takvimler, vb.) Move to iOS uygulamasıyla aktarılabilir.
  • Bulut tabanlı uygulamaları (Google Drive, Dropbox, vs.) kullanıyorsanız, bu verileri yeni telefonunuzda aynı uygulamalar üzerinden erişebilirsiniz.
Tamamdır hocam sağolun.

Top Bottom