Neler Yeni

Ani FPS düşüşü yaşıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Blacck
Arkadaşlar iyi akşamlar bende rx6500xt var LoL oynuyordum 300 FPS civarı alıyordum bu saate kadar bir sorun yoktu fakat aniden 90 FPS ye düştü ve en fazla 102 ye çıktı kasma donma oldu 4 fps ye düştü psu frisby marka 600 w psu dan cızırtı sesi geliyor ekran kartına baktım ondan da tık tık diye hafif bir yere dokunurmuş gibi ses geliyor bu neyden kaynaklı olabilir PC yi açmaya korkuyorum acil yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Psunun kaç volt amper verdiğini test etmeden bir şey demek doğru olmaz.
PSU ve gpudan gelen ses coil whine olabilir ama arızalı olma ihtimalleride var elbet.

Belkide sadece coil whinedır ve işlemci sıcaklığından dolayı fps drop yaşanmıştır.

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
PSU ve gpudan gelen ses coil whine olabilir ama arızalı olma ihtimalleride var elbet.

Belkide sadece coil whinedır ve işlemci sıcaklığından dolayı fps drop yaşanmıştır.
psu da bendede var o ses sıkıntısı

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Blacck
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Belkide sadece coil whinedır ve işlemci sıcaklığından dolayı fps drop yaşanmıştır

Hocam bilgisayarı açar açmaz oluyor açınca psu cızırtı sesi ekran kartı psu soket giriş yerinden de tıkırtı sesi geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bilgisayarı açar açmaz oluyor açınca psudan cızırtı sesleri gelmeye başlıyor ekran kartı soket giriş yerinden de tık tık tık diye ufak çaplı ses geliyor işlemci sıcaklığı 40 derece ekran kartı 42 derece

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bilgisayarı açar açmaz oluyor açınca psudan cızırtı sesleri gelmeye başlıyor ekran kartı soket giriş yerinden de tık tık tık diye ufak çaplı ses geliyor işlemci sıcaklığı 40 derece ekran kartı 42 derece
Ekran kartı için sıcaklık fazla iyi. Anladığım kadarıyla boşta veya Biosta ölçtün.
Ama yük altındaki değerler daha önemli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Blacck
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı için sıcaklık fazla iyi. Anladığım kadarıyla boşta veya Biosta ölçtün.
Ama yük altındaki değerler daha önemli.
Mesela az önce LoL girdim ekran kartı 53 derece oldu ama 90 FPS oluyor 04 FPS ye kadar düşüyor bakıyorum ekran kartı soketinin ordan cızırtı sesi geliyor ve psu dan da psu düşürür mü performansı ekran kartına mı etki ediyor

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Mesela az önce LoL girdim ekran kartı 53 derece oldu ama 90 FPS oluyor 04 FPS ye kadar düşüyor bakıyorum ekran kartı soketinin ordan cızırtı sesi geliyor ve psu dan da psu düşürür mü performansı ekran kartına mı etki ediyor
Evet yeterli gücü sağlayamadığında düşürür.

Top Bottom