Patrick 80+ Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 34 28 Eylül 2021 #27 EX ZEUS yazmış: Anime izlerim severimde ve sizinde şahsi sevdiğiniz anime ve önerinizi almak istiyorum Devamı için tıklayın... kansız dövüşsüz istiyorsan beyblade metal serisi öneririm
EX ZEUS yazmış: Anime izlerim severimde ve sizinde şahsi sevdiğiniz anime ve önerinizi almak istiyorum Devamı için tıklayın... kansız dövüşsüz istiyorsan beyblade metal serisi öneririm
S sefilihtiyar 80+ Bronze Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 836 28 Eylül 2021 #28 bana boş boş bakışma gibi geliyor ama güzelmidir bilmem
groovy pancake 80+ Bronze Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1,283 Dahası Reaksiyon skoru 680 İsim furkan özcan 28 Eylül 2021 #29 erased your name death note full metal alchemist slient voice weathering with you bunny girl senpai jojo evanngelion gintama redo of healer high school dxd boku no pico yarichin b club Mesaj otomatik birleştirildi: 28 Eylül 2021 stereohearts yazmış: Evet anime gerçek, bak karıma. Arada ilaç alıyorum evden gidiyor ama ilaçlarımı almayı unutunca geri geliyor ona sarılarak uyuyorum Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... p-pedo? Son düzenleme: 28 Eylül 2021
erased your name death note full metal alchemist slient voice weathering with you bunny girl senpai jojo evanngelion gintama redo of healer high school dxd boku no pico yarichin b club Mesaj otomatik birleştirildi: 28 Eylül 2021 stereohearts yazmış: Evet anime gerçek, bak karıma. Arada ilaç alıyorum evden gidiyor ama ilaçlarımı almayı unutunca geri geliyor ona sarılarak uyuyorum Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... p-pedo?