Levi Ackerman
80+ Bronze
Dahası
Sıktımı konuyu mu sevmedin?bende gümledi konosuba
6.cı bolumu izledim bıraktım.
Sıktımı konuyu mu sevmedin?bende gümledi konosuba
6.cı bolumu izledim bıraktım.
çok mu anime izledin?
yap bi öneri o zaman o kadar seriden10 yıl boyunca izledim desem...
Naruto ve Fairy Tail ın tamamını falan bitirdim, yanında da 100 küsür standart uzunlukta anime bitirmişimdir, çok bilinenler az bilinenler mix halde.
yap bi öneri o zaman o kadar seriden
komedi.konusunu spoilersız anlatır mısın?
konuyu anlatır mısın?Sıktımı konuyu mu sevmedin?
komedi iyidir de azcık aksiyon olsa tadından yenmez gerçi her animenin bir alıcısı var komediyi de seven bir kitle vardır ama ya aksiyon olamayan animeleri de izlerimde konusu iyi olmalıkomedi.
eski çağların aletleri var
daha da komedi var.
bu komedi sıktı beni.
1 çocuk ölüyo sonra ölümden sonraki hayata giderken bi "melek" "le karşılaşıyor sonra bişeyler oluyo o melekle ölümden sonraki hayata gidiyo onu kandırıyo falankonuyu anlatır mısın?
Acayip iğrenç anlattım benden özet istemeyin1 çocuk ölüyo sonra ölümden sonraki hayata giderken bi "melek" "le karşılaşıyor sonra bişeyler oluyo o melekle ölümden sonraki hayata gidiyo onu kandırıyo falan
anladım desem büyük yalan söylerim özetin kötü ama boşver1 çocuk ölüyo sonra ölümden sonraki hayata giderken bi "melek" "le karşılaşıyor sonra bişeyler oluyo o melekle ölümden sonraki hayata gidiyo onu kandırıyo falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acayip iğrenç anlattım benden özet istemeyin
Türkçe sözlüm 67 reis okuduğum kitabi özetlicektim. Kitap okumayı severim ama hayatta hiçbir şeyi özetleyemem ben böyleyimanladım desem büyük yalan söylerim özetin kötü ama boşver
olsun özet kötü olsa da öneri konusunda başarılısın böyle devam etTürkçe sözlüm 67 reis okuduğum kitabi özetlicektim. Kitap okumayı severim ama hayatta hiçbir şeyi özetleyemem ben böyleyim
söylemedin bakugan dedin sadece