Bende Avangers End Game den o kadar çok yedimki filmi biliyodum izlememe gerek kalmadı.Kısa tek sezon.
Ben yapmadım elim yazdı.tamam izlerim sonunu bilmek ne kadar zevk verir ama yinede izlerim :/
spoiler vermemeye o kadar dikkat ederim ki bana verilmesinden nefret ettiğim için başkalarına karşı da dikkatli oluyorum.Bende Avangers End Game den o kadar çok yedimki filmi biliyodum izlememe gerek kalmadı.
Bende Avangers End Game den o kadar çok yedimki filmi biliyodum izlememe gerek kalmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben yapmadım elim yazdı.
neyse ya ortam bozulmasın oldu bitti başkaları yemesin devam önerilere.Bende Avangers End Game den o kadar çok yedimki filmi biliyodum izlememe gerek kalmadı.
Ben yapmadım elim yazdı.
Özür dilerim bro hepsi @$ilentX in suçu yazmasaydı bende diziyi hatırlamaz spoiler vermezdimspoiler vermemeye o kadar dikkat ederim ki bana verilmesinden nefret ettiğim için başkalarına karşı da dikkatli oluyorum.
sıkıntı yok olan oldu sohbet keyif bozulmasın napalım spoiler oldu diye keyifimizi bozmayalım boşver önerilere devamÖzür dilerim bro hepsi @$ilentX in suçu yazmasaydı bende diziyi hatırlamaz spoiler vermezdim
yarın konuyu yükseltiğim de etikeliycek misin etiketlerim dediğin insanları ?Özür dilerim bro hepsi @$ilentX in suçu yazmasaydı bende diziyi hatırlamaz spoiler vermezdim
Hepsi konuya döndü. Kimi etiketlerim bilmiyorum. @RevDeisDou olabilir.sıkıntı yok olan oldu sohbet keyif bozulmasın napalım spoiler oldu diye keyifimizi bozmayalım boşver önerilere devam
yarın konuyu yükseltiğim de etikeliycek misin etiketlerim dediğin insanları ?
tamam yinede teşekkür ederim doğru dediğin gibi animeyle ilgilenenler hepsi konuya cevap yazdı ama yinede etiketlersen saol.Hepsi konuya döndü. Kimi etiketlerim bilmiyorum. @RevDeisDou olabilir.
Ne demek hocam. İyi geceler sanırım yatıcam, bu gece yokum.tamam yinede teşekkür ederim doğru dediğin gibi animeyle ilgilenenler hepsi konuya cevap yazdı ama yinede etiketlersen saol.
Boku dake çok güzel.Birkaç anime kategorisine ve içeriğine bak uyumlu gelirse hepsine tek tek bakarsın. Kendi izlediklerimi yazdım izlediklerimin hepsi benzer kategoride birkaç istisna dışında.Suka Suka
Charlotte
Yu-gi-oh
Sword Art Online
Attack On Titan
Code Geass
Angel Beats
Mirai Nikki
Darling in the Franxx
Code:Breaker (doğaüstü güçler)
Maou Gakuin no Futekigousha (doğaüstü güçler, dövüş sanatları)
Gakusen Toshi Asterisks (doğaüstü güçler, dövüş sanatları)
Kimi no nawa (Romantizm, dram)
Kimi no Suizou wo Tabetai (Romantizm, dram)
Masamune kunno Revenge (Romantizm, doğaüstü güçler)
Infinite Dendrogram
Akagami no Shirayuki-hime (Romantizm, macera)
3D Kanojo: Real girl (Romantizm)
Relife
Classroom of elite
God Eater
Strike The Blood (Vampir, doğaüstü güçler, dövüş sanatları, romantizm)
Bunny Girl Senpai
Mahouka Koukou No Rettousei
Owari No Seraph
Plastic Memories
Absolute Duo (Dövüş sanatları, isekai, doğaüstü güçler, romantizm, okul)
Akame Ga Kill
Boku Dake Ga İnai
Mondaiji tachi ga isekai kara kuru sou desu yo
Death March
Uzun seri seviyorsan en uygunu Yu-gi-oh ben bile 20 bölümden sonra sıkılıyorum animelerde Yu-gi-oh tüm serilerini izledim toplam 350 bölüm falan. Hiç sıkmıyor. Bakugan tarzında. Kendim en çok romantizm ve doğaüstü güçler kategorisinde izlediğim için onlardan önerdim.
Reis benim görevim bitti tanıdığım herkesi etiketledim. Sağolsun lar cevap verdiler. Faydam olduysa ne mutlu bana.var mı başka bu kadarsa teşekkür ederim