Neler Yeni

Anime ve dizi/filmlerle alakalı kategori gelsin :D

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Bu pandemi zamanında neredeyse herkes hayatta izlemem dediği dizi/filmleri izlemeye başlamıştır. Bende animelere karşı "hayatta anime izlemem leş, çöp, çocuk işi," diye anime izleyen abimle dalga geçiyordum ama şimdi bende anime izlemeye başladım ve çizgi film kelimesinin anlamını toplumumuzda aşırı yanlış bir şekilde değerlendirildiğini gördüm. - Bu kısımları neden yazdım bilmiyorum - İşte bu yüzden hem dizi/filmlerle ve animelere alakalı kategoriler olması gerektiğini düşünüyorum ve siz değerli yetkililerden getirmenizi rica ediyorum. @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül (diğer yetkililerin nicklerini bilmiyorum ya da bulamadığım için yazamadım.)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,160
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Film/dizi sitesi değiliz dostum. İlgili ana kategorilere açabilirsin konunu.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bu pandemi zamanında neredeyse herkes hayatta izlemem dediği dizi/filmleri izlemeye başlamıştır. Bende animelere karşı "hayatta anime izlemem leş, çöp, çocuk işi," diye anime izleyen abimle dalga geçiyordum ama şimdi bende anime izlemeye başladım ve çizgi film kelimesinin anlamını toplumumuzda aşırı yanlış bir şekilde değerlendirildiğini gördüm. - Bu kısımları neden yazdım bilmiyorum - İşte bu yüzden hem dizi/filmlerle ve animelere alakalı kategoriler olması gerektiğini düşünüyorum ve siz değerli yetkililerden getirmenizi rica ediyorum. @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
yani benim hiç öyle sorunum olmadı ve animeyi haylen daha sevmiyorum önümde 1000 tane felan film var izliyeceğim sanada önerebilirim

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Elbette güzel olur fakat burası teknoloji forumu. Tabii böyle konular olacak ama film/dizi kategorisi varken gerek yok sanki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ARDA_YILDIZ
Bu pandemi zamanında neredeyse herkes hayatta izlemem dediği dizi/filmleri izlemeye başlamıştır. Bende animelere karşı "hayatta anime izlemem leş, çöp, çocuk işi," diye anime izleyen abimle dalga geçiyordum ama şimdi bende anime izlemeye başladım ve çizgi film kelimesinin anlamını toplumumuzda aşırı yanlış bir şekilde değerlendirildiğini gördüm. - Bu kısımları neden yazdım bilmiyorum - İşte bu yüzden hem dizi/filmlerle ve animelere alakalı kategoriler olması gerektiğini düşünüyorum ve siz değerli yetkililerden getirmenizi rica ediyorum. @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül (diğer yetkililerin nicklerini bilmiyorum ya da bulamadığım için yazamadım.)
Anime Japon çizgi filmidir. Bu kadar basit. Yaş aralığına göre yapımlar çıkar. Ona göre değerlendirirsin. Bende eskiden ölümüne sevmiyordum. Ama şuan az çok Aot izliyorum. Fakat. %97,8 animeyi hala sevmiyorum. Bence gereksiz.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Forumda anime izleyen büyük bir kesim var. Ben de dahil. Hadi çok az kişi olsak açılmasın mantıklı fakat çok kişi var. Bence açılabilir.

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Çok saçma bir bakış açısı. Ona bakılırsa spor ve sağlık, kültür-sanat-eğitim forumu da değilsiniz ama kategorileri var. Ayrıca kategorisini ekleyince onun forumu olmuyorsunuz.
1623148166296.png

Ona bakarsak burası Voleybol forumu da değil :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,950
Üyeler
163,414
Son üye
Rewop
Top Bottom